RSS 2.0

Pitchers med jobbet.

Skrivet: 2013-03-06 @ 00:08:45
I lördags var jag till Pitchers med några från jobbet. Brukar ofta missa eller inte vara med på sånt så kände att det var på tiden.. Och kul var det. Även om vi pratade en hel del jobb så kändes det givande att komma ut och lära känna dem man träffar dagligen lite mer avslappnat. Det blev en del dricka och det där med att de skulle supa mig under bordet gick ju sådär ;) De lyckades nog supa sig själva under bordet istället. Ganska rejält.
 
De flesta av oss hamnade i alla fall på Satin tillslut. Dansade någon timme. Så jävla gött. Saknar det ibland. Så har nog stillat dansnerven en stund nu. För det jag inte saknar är fulla människor utan hyft som stirrar på en som om man vore en köttbit. Fördelen med att vara ute med killkompisar är att de inte vågar gå fram då. Varför har jag inte tänkt på det förut? Underbart ju. 
 
Hamnade hemma hos Daniel och snackade efter krogen. Tog en taxi hem kl 6 på morgonen. Haha. Tiden bara flög iväg.
 
Så glad att jag följde med ut men söndagen var sjukt seg.. Vaknade rätt tidigt med tanke på när jag somnade och kunde inte somna om. Var ute med hunden 1 ½ timme i det fina vädret. Så på eftermiddagen la jag mig i sängen för att lyssna på musik och tvärsomnade. Otippat. Hade såklart svårt att sova sen på kvällen istället. Tur att jag jobbar sent denna vecka. Hade varit helt förstörd om jag behövt gå upp halv fem i måndags. 

Kommentarer
Postat av: Lynn

HATAR att vara bakis! Härligt att vara ute med jobbet :) kram

2013-03-06 @ 20:19:07
URL: http://wisewords.blogg.se
Postat av: Sis

What??!! Kl 06 på morgonen! Bara för att inte jag va med. :(

2013-03-08 @ 13:33:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback