RSS 2.0

Tankar.

Skrivet: 2013-03-10 @ 02:18:06

Har tänkt mycket på senaste.. Snurrar till det. Återigen så verkar det som om kroppen minns. Den minns hur den här tiden kändes för två år sedan och bubblar upp igen. Återupplever undermedvetet.

Ibland undrar jag vart tiden tar vägen.. Att allt går så fort. Hinner inte med. Känner mig nästan gammal emellanåt. Sen kommer jag på mig själv.. Skärpning.

Idag skulle du ha blivit 25 år. Det är inte gammalt. Livet har ju knappt börjat då. Så sjukt att du inte finns längre.

Försöker ta vara på tiden. Tänka på vad som är värt något i livet. Att inte ångra något. Göra det jag vill och känner för. Man vet ju aldrig hur länge man har kvar eller vad som kan tänkas hända. Måste försöka att inte ta saker förgivet.

Permalink Tänkvärt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pitchers med jobbet.

Skrivet: 2013-03-06 @ 00:08:45
I lördags var jag till Pitchers med några från jobbet. Brukar ofta missa eller inte vara med på sånt så kände att det var på tiden.. Och kul var det. Även om vi pratade en hel del jobb så kändes det givande att komma ut och lära känna dem man träffar dagligen lite mer avslappnat. Det blev en del dricka och det där med att de skulle supa mig under bordet gick ju sådär ;) De lyckades nog supa sig själva under bordet istället. Ganska rejält.
 
De flesta av oss hamnade i alla fall på Satin tillslut. Dansade någon timme. Så jävla gött. Saknar det ibland. Så har nog stillat dansnerven en stund nu. För det jag inte saknar är fulla människor utan hyft som stirrar på en som om man vore en köttbit. Fördelen med att vara ute med killkompisar är att de inte vågar gå fram då. Varför har jag inte tänkt på det förut? Underbart ju. 
 
Hamnade hemma hos Daniel och snackade efter krogen. Tog en taxi hem kl 6 på morgonen. Haha. Tiden bara flög iväg.
 
Så glad att jag följde med ut men söndagen var sjukt seg.. Vaknade rätt tidigt med tanke på när jag somnade och kunde inte somna om. Var ute med hunden 1 ½ timme i det fina vädret. Så på eftermiddagen la jag mig i sängen för att lyssna på musik och tvärsomnade. Otippat. Hade såklart svårt att sova sen på kvällen istället. Tur att jag jobbar sent denna vecka. Hade varit helt förstörd om jag behövt gå upp halv fem i måndags. 
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()