RSS 2.0

Rabatter och kampanjer.

Skrivet: 2013-01-31 @ 21:55:16
Shopping är kul.. Det brukar dessutom vara ännu roligare om man får det lite billigare än väntat. 
 
Vill därför tipsa er om Campadre :) De brukar ha mycket kampanjer där priset är rabatterat och man kan göra en del fynd.  De har allt från kläder till hushållsartiklar till resor osv. Jag har t ex köpt underställ och jacka från Craft för halva priset mot vad det brukar kosta.
 
Kan även tipsa er som har en Iphone (vet inte om det finns till Android) om en app som heter Groupon. Samma sak där att det dyker upp rabatter och kampanjer varje dag som man kan ta del utav. Både sånt som beställs över internet och sådant som finns i ens egen hemstad. Här har jag passat på att få rabatterad massage och fix till bilen samt har beställt en mixer, skoinlägg och nu även ett nytt täcke samt annat smått och gott :)  
 
Man får ju alltid ta saker med en nypa salt dock, för även om saker är billigare än de brukar så kanske det finns ännu billigare någon annanstans.. Man får ju inte vara dum ;)

Kommentarer
Postat av: Lynn

Jag ääälskar rabatter!! jag kan tipsa om "Let´s deal" Sjukt bra priser och riktigt bra grejer.. får info från dem på mailen flera gånger i månaden.

2013-02-01 @ 09:01:18
URL: http://wisewords.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback