RSS 2.0

Ett besök på Rådmansö.

Skrivet: 2013-01-01 @ 17:56:00
Tiden går fort.. Kan inte minnas exakt när jag var hos Hanna sist. Det var i alla fall innan jag fick Bonus och hennes schäfer var så gott som liten om man jämför med nu.. 
 
Packade den nya bilen, Uno, och tog den första långresan tillsammans med riktning Norrtälje - Rådmansö. Kände mig aningen vilse. De hade gjort om vägarna sedan jag var där och inga skyltar eller rondeller kändes logiska. Men fram kom jag.. tillslut.  
 
Mörkret hade redan fallit så vi fick börja med att ta in hästarna innan kvällen följdes av många timmar av prat, skvaller och skratt. Har sagt det förut och säger det igen.. En av de bästa sakerna med mina vänner är att det inte spelar någon roll hur lång eller kort tid det går mellan vi ses, allt är och känns ändå på samma sätt. Äkta. 
 
Fröken Teja kände dock inte att Bonus var en filur hon ville stifta bekanskap med så det fick vara.. Tur det finns kompostgaller. 
 
Söndagen var lugn.. Det kan Hanna behöva ibland ;) En promenad i skogen med träning på hundmöten, äta god mat, vänta på hästar som inte ville gå in och sedan ytterligare en trevlig kväll. Spelade sällskapsspel som jag vann ;) 
 
Sovmorgon därefter för att sedan packa väskan och bege mig hemåt igen.. Ville fira Nyår med sambon och hunden i all stillhet och så blev det. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lynn

gull teja. Synd att hundara inte gick ihop, men man kan ju inte tycka om alla, ibland önskar man att de kunde prata så man vet varför de inte går ihop! å andra sidan hade det blivit ett jäkla tjattrande! :P Hoppas ni hade en bra nyår :) KRAM

2013-01-02 @ 13:13:22
URL: http://wisewords.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback