RSS 2.0

Let your faith be bigger..

Skrivet: 2013-04-21 @ 18:57:00
..than your fears.
 
Det finns så mycket jag skulle kunna skriva om egentligen.. Så mycket jag vill göra. Så mycket jag vill ha sagt.. men av olika anledningar så låter jag bli. Håller mina tankar för mig själv denna gång. Är nog lika bra. Med respekt för omvärlden. 
 
Äntligen känns det som om våren är här och därmed börjar en annan också vakna till liv igen. Blir piggare. Gladare. Mår bra. Trots omständigheterna.
 
Det som är mest på tapeten just nu är ändå den mentala förberedelse inför nästa helg.. Helgen som så länge varit planerad och som är så otroligt efterlängtad. Snart är den här. Några dagar kvar bara. Älskade vänner. Att få umgås som förr. Saknar det varje dag. Saknar tiden från förr. Saknar er alla. Saknar viltvårdarnas musikspelande ut över Ghettot. Sporthandlarna som spelar boll i bar överkropp. Ligga och sola på taket. Att kunna komma och gå som man vill, när man vill. Kravlöst. 
 
Den tiden är förbi. Endast minnen som lever kvar. 
 
Fast i helgen ska vi skvallra, skratta, minnas, shoppa och dricka vin (förutom våran numera lilla tjockis Elin). 
 
Besikta bilen samt klippa mig och tjejsnacka hos bästa Sandra på torsdag för att sedan packa Uno och bege mig mot Rådmansö. Lilla B får stanna hemma denna gång. 
 
"The only thing that stands between you and what you want out of life is the will to try and faith to belive it's possible." 

Kommentarer
Postat av: Mysmongot

Klipp dig fooooort, så du kan komma foooortare!

Svar: Striiiiiiiiing! Jag kommer så fort jag kan ;) hihi
AnnisPannis

2013-04-22 @ 07:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback