RSS 2.0

Fight the darkside.

Skrivet: 2012-09-24 @ 00:04:00
Det är tur att jag har en trogen slagkämpe här hemma som slåss mot ondskan utan rädsla. Sambon lyckades filma hans kamp mot Darth Vader tidigare idag..  Kan alltid lita på min lilla Bonus.
 
 
Permalink Hundrelaterat Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nikon D3100.

Skrivet: 2012-09-16 @ 01:20:17
På min lista över saker jag vill göra eller kunna innan jag dör står bl a att jag vill bli duktig på att fotografera. Nu har jag äntligen tagit ett steg i rätt riktning och skaffat en kamera som man kan börja lära sig på.. Har funderat både länge och väl men inte känt att jag haft råd. Som tur är har jag en sambo som delar det intresset så därför slog vi våra huvuden och plånböcker ihop istället ;) Allt blir billigare om man delar och speciellt om det är rea.
 
Dock så har han hunnit testa den lite mer än jag men idag var det min tur :) Packade in hunden och kameran tillsammans med sambon för äventyr med fiske vid Karlslund. Eller ja.. Jocke fiskade och jag fotade. Tog ett tag innan jag fick till inställningar hit och dit.. Har ju känslan för hur jag vill att det ska bli men inte det lättaste att få det att fastna på bild. Kommer drömma om ISO, bländare och slutartider inatt ;)
 
Förövrigt så fick karln tre gäddor och tre abborrar som han släppte i igen :)
 
Här kommer några smakprov från dagens skörd i alla fall: 
 
Permalink Inredning & Prylar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Electrolux Luftrenare Oxygen Z9124

Skrivet: 2012-09-16 @ 00:49:15
Berättade jag att vi skaffat en luftrenare?
 
Är ett tag sedan nu.. Men med tanke på den relativt lilla yta vi bor på med både hund och katt så är det nästan konstigt att jag inte skaffat det tidigare. Den gör faktiskt skillnad. Förutom att den renar luften allmänt så att jag inte känner av min allergi mot katten märkvärt så drar den igång och tar bort alla starka dofter som uppkommer. En liten luftvakt. Tog ett litet tag innan man vant sig och den stabiliserat sig men nu står den här som om den inte gjort annat. 
Permalink Inredning & Prylar Kommentarer (0) Trackbacks ()