RSS 2.0

När man inte hinner med sig själv.

Skrivet: 2012-05-17 @ 12:45:20
Dagarna består utav jobb. När man är uppe i det så gör det inget. Då flyter det på och humöret är på topp. Det är sedan när man inser att man inte hinner med sig själv som allt raserar..

Efter och mellan jobben ska hunden tas om hand, mat ska lagas och lägenheten ska helst undvika att se ut som ett bomdnedslag. Någonstans däremellan ska man hinna andas också. Sätter annat och andra i första hand. Jag är bara en person. Kan inte göra allt. Orkar inte hålla reda på allt. Vill bara släppa taget men klarar inte av det utan får dåligt samvete. Anser att livet är för kort för att låta tiden spillas på massa dötid. Stressar upp mig. Får panik. Blir frustrerad och kan inte hålla det inom mig. Försöker tänka att det inte är så många dagar kvar men en gnagande tanke finns underliggande att det inte kommer bli bättre sen heller.. Nästan värre.

Behövde bara få skriva av mig. Vet att många har det exakt likadant om inte ännu värre.

Kommentarer
Postat av: Mysmongot!

Mm det går i perioder. Men är det inte vår tid nu? Vår tid att släppa allt och leva livet lite? Efter många år med andra i första hand? Så får disken vänta. Vi måste nog prioritera om och sätta ner foten och bli mer ego. Mer egen tid med vänner , hund eller all alone, vad vi nu längtar efter..:) tror man blir en bättre partner och mår bättre i sig själv på sikt då:)

2012-05-17 @ 13:47:04
Postat av: Hanna

Usch vännen, det är jobbigt att läsa att du inte mår bra :( prioritera dig själv lite på den lilla tid som går. Hundrn behöver inte all tid och lägenheten får se ut som en knarkarkvart. Ta med bonus och fika och åt ut i skogen och mys och andas ut lite!

2012-05-17 @ 20:29:54
URL: http://hijateja.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Hm, Mysmongot har helt rätt - följ hennes tankar båda två ;) så blir det bra!kramar ♥

2012-05-26 @ 17:55:48
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback