RSS 2.0

Midsommar med älskling.

Skrivet: 2012-06-24 @ 22:29:46
Jag har inte många minnesvärda midsomrar i bagaget. Brukar inte fira dem så speciellt. Förra året hämtade jag hem Bonus <3 och året innan det åt jag jordgubbar och såg film med Jesus samt var i Grebbestad året dessförinnan. Men sen tar det slut på minnen..

Varken jag eller sambon hade några större cravings att supa oss dyngraka bara för sakens skull så bestämde oss för att göra något helt annat. Av en händelse så bokades två nätter på First Hotel Billingehus i Skövde. Inga större planer på aktiviteter utan mest att få komma bort lite han, jag och hunden. Glad att vi åkte :)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En "kort" resa långt bort.

Skrivet: 2012-06-24 @ 22:10:56
Det känns som det är jätte längesedan nu men för några helger sedan var jag och Bonus i alla fall på Gotland och träffade älskade Mysmongo med familj :) Dagen innan vi åkte hann vi med att bli nyfriserade båda två också. Framme på fredags eftermiddagen och sen hem söndag kväll. Vi hann med en och annan hundpromenad, busa och stojja, vara med på Jackpots valpkurs, äta glass samt snacka massa skit. Saknar mina hundnördar ibland. Eller rätt ofta. Att bara kunna gå ut och gå eller bolla tankar och idéer. Bonus var dödstrött på söndagen och sov väl i princip hela veckan därefter. Livet på Gotland är hårt. Nyttigt för oss att komma ut och iväg. Man blir lätt bekväm annars.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bare Minerals Original Fairly Light

Skrivet: 2012-06-06 @ 22:55:41
Slänger ut en förfrågan om någon av mina kära vänner vill ha en foundation? Bare Minerals Original SPF15 - Fairly Light närmare bestämt. Den stora burken på hela 8 gram, är bara testad en gång. Passar en ljus hy som har neutrala undertoner. Den var fel färg för mig eftersom jag har rosa undertoner. Blir inte avskräckt på att den heter "Fairly light" för den jag har nu i rätt färg heter "Medium light" och den är "ljusare" än "Fairly light". Någon som känner sig sugen?
Permalink Skönhet Kommentarer (1) Trackbacks ()