RSS 2.0

Porslin & servis.

Skrivet: 2012-07-27 @ 22:51:41

Äntligen har jag fått hem en ny servis.. Dock fick jag fel men mer om det en annan gång. Behöll den iaf och ordnat om i mina skåp. Nöjd :)

Permalink Inredning & Prylar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Världens bästa.. Snart smäller det.

Skrivet: 2012-07-17 @ 00:03:36
Han gör mig lycklig.
Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Internetshopping.

Skrivet: 2012-07-16 @ 23:18:36
Jag har varit inne i en period där jag internetshoppat en del. Det brukar gå i perioder. Sparar pengar till en ny bil men hade ändå lite extra jag kunde lägga på allmän shopping. Jag är ingen person som gillar att springa i affärer och handla. Händer ibland, men då oftast själv. Vill ha lugn och ro och vad passar inte bättre än att göra det på internet då? Älskar sidor som har snabb frakt. Som t ex Villami. När man räknar med att det tar minst 3 dagar och så får man det dagen efter, det är så klockrent. Mina senaste inköp har mestadels rört sig kring lägenheten. Bestämt mig för att köpa nytt porslin och byta ut lite sånt. Har dock väntat i en evighet på det paketet nu.. Förstår inte varför de större företagen har så förbannat långa leveranstider. Börjar bli otålig. Vill göra fint i mina skåp. Ska visa er sedan. Har förändrat en del sedan senaste visningen av lägenheten. 
 
Längtar förövrigt efter en större lägenhet. Eller varför inte ett hus? Vill ha större sovrum och ett ordentligt kök. Trivs jätte bra där vi bor nu men va fan.. Kunde det inte varit lite större? Samt en uteplats istället för loftgång/balkong hade inte varit fel. Åhh.. Drömmer mig bort. Kan ni inte hålla tummarna för att det löser sig inom en snar framtid? Snälla.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()