RSS 2.0

Vart finns skogen i Örebro?

Skrivet: 2011-09-07 @ 23:03:44
Jag ska försöka uppdatera er med vad som hänt på senaste. Börjar med att berätta om mitt och Bonus försök med att hitta en skog för någon vecka sedan. Hade ett svagt minne från förra året när syrran och jag tänkte plocka svamp att det är inte så lätt som man tror att hitta en skog i dessa trakter. Inte om man vill slippa åka flera mil i alla fall. Det finns olika naturreservat och liknande nära men jag var ute efter en riktig barrskog.

Så packade in mig själv och hunden i bilen och började åka utan någon plan på vart. Väldigt olikt mig. Det gick inte så bra. Hade åkt ett tag tills jag tog fram telefonen för att kolla vart jag var någonstans och insåg att vägen inte verkade leda någonstans. Eller ja.. Inte till en lättillgänglig skog iaf. Jag ville inte bara stanna mitt ute i ingenstans. Svängde av och åkte runt en annan väg tillbaka. Tänkte att det skulle vara typiskt om bilen brakade ihop där ute av alla ställen med det gick faktiskt bra :)

Det slutade i alla fall med att jag åkte till helt andra änden av stan till ett elhjulspår istället. Det fick duga. Kändes inte som någon ordentlig skog där heller egentligen. Men det var i alla fall bra träning för hunden. En del joggare och annat ute som Bonus tycker är intressant och behöver lära sig att strunta i.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, det finns helt tydliga träd bakom Bonus - alltså har du hittat en skog! Iofs kanske en väldigt liten skog men ändå... ;)Hua, så söt han är! Hans bror ligger och knôr på mig i soffan just nu. För tillfället bor han hos oss eftersom "StoraFlyttSvängen" håller på - Ditte löper och Kola är på gång. Även Rollo kamperar nu, så gissa om vi har full fart här - och massor av nya fina hål i gräsmattan... ;)

2011-09-08 @ 00:06:35
Postat av: Hanna

Haha ja visst är jag duktig som går kurs! Han är väl för söt lillskiten!! Hihi :) Du får komma hit, här finns de nog tillräckligt med skog för er!

2011-09-08 @ 08:46:48
URL: http://hijateja.blogg.se/
Postat av: lynn

Bra att du lydde mitt råd och bloggade lite :) Man har alltid NÅGOT att skriva om, även om det inte är något speciellt :) Ser att han växer på bra, hihi så himla söt :) Skönt iaf och komma undan från asfalten och alla människor. I spåret brukar det vara lite lugnare än på gatan! kram

2011-09-08 @ 09:07:21
URL: http://wisewords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback