RSS 2.0

Finbesök.

Skrivet: 2011-09-25 @ 00:14:02
Förra helgen så var Malin med Caruso och shih tzun Cajsa samt Sara med kelpien Hat-Trick här och hälsade på. Det var riktigt kul. Första gången jag träffar dem alla. Caruso är Vincents halvbror så tårarna låg precis under ytan när han började prata och stå i.. Det var massa minnen som väcktes. Sånt jag inte trodde jag skulle få uppleva igen. Bonus tyckte också det var kul att få träffa lite folk och hundar. Dessutom så hjälpte Malin mig med trimningen. Lite vad som måste bort och vad jag ska tänka på samt att hon fixade hans öron.


 

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Inredning - före och efter.

Skrivet: 2011-09-16 @ 23:39:25
Har under sommaren gjort om i min lägenhet. Satt ihop lite före och efter bilder så ni kan få se skillnaden. Bildkvalitén på vissa bilder är inte helt hundra men det får ni stå ut med. Orkade inte fota mer. Kan inte hjälpa att jag är skakig på handen ;) Badrummet får ni inte se dock för det har jag inte gjort om. Inte så mycket att se. Och det tredje rummet hyr jag ut så blev inga foton tagna där heller.

Vardagsrum

Hall

Kök


Sovrum

Permalink Inredning & Prylar Kommentarer (4) Trackbacks ()


20 veckor.

Skrivet: 2011-09-16 @ 19:09:05
Idag blir min lilla plutt 20 veckor, dvs 5 månader :) Vart tog tiden vägen? Han växer så det knakar dessutom. Har hunnit bli hela 29 cm i mankhöjd och gått upp till 6,5 kg. Mina stora valp.

Så grattis till Bonus och kullsyskonen idag!

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (0) Trackbacks ()


En promenad i stan.

Skrivet: 2011-09-10 @ 01:36:07
I eftermiddags träffade jag Korven någon timme. Gick i affärer och snackade skit. Riktigt trevligt. Blir så sällan vi ses. Tyvärr. Men förhoppningsvis blir det ändring på det om någon månad :) Då ska vi ta igen så mycket förlorad tid så vi kommer bli galna på varandra. Hihi.

Senare på kvällen åkte jag tillbaka in till stan tillsammans med Bonus. Lite stadsträning. Gick över förväntan men vi har fortfarande en del att jobba med. Nu var det inte så mycket folk ute. Så där lagom att börja träna då. Det blir fler gånger framöver. Kommer nog bli en stadstur på valpkursen också. Kan bli intressant.

Har även fått en skymt av Johan idag. Han var på genomresa så vi hann ses en riktigt kortis i alla fall. Min gamla kombo. Kul att träffa honom :)
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skål för pensionen.

Skrivet: 2011-09-08 @ 09:52:00
Har hunnit fylla 22 år och firade detta i slutet av augusti med en födelsedagsfest hemma hos mig. Bonus skötte sig exemplariskt vilket ledde till att vi avslutade kvällen med utgång på Strömpis. Ville inte lämna honom om han var uppstressad men han var ovanligt lugn. Så Bonus fick stanna hemma och fick sedan sällskap av Jocke och även det utan problem. Så stolt över min lilla valp. Kvällen innehöll i alla fall en del skratt, drinkar och spel; både sällskapsspel och gitarrspelande. Skålarna gick till pensionen. Ett år närmare med andra ord. Glad över att jag fick tillbringa kvällen med de som betyder även om det fattades några. Men det får vi ta igen en annan gång.. Eller hur?

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vart finns skogen i Örebro?

Skrivet: 2011-09-07 @ 23:03:44
Jag ska försöka uppdatera er med vad som hänt på senaste. Börjar med att berätta om mitt och Bonus försök med att hitta en skog för någon vecka sedan. Hade ett svagt minne från förra året när syrran och jag tänkte plocka svamp att det är inte så lätt som man tror att hitta en skog i dessa trakter. Inte om man vill slippa åka flera mil i alla fall. Det finns olika naturreservat och liknande nära men jag var ute efter en riktig barrskog.

Så packade in mig själv och hunden i bilen och började åka utan någon plan på vart. Väldigt olikt mig. Det gick inte så bra. Hade åkt ett tag tills jag tog fram telefonen för att kolla vart jag var någonstans och insåg att vägen inte verkade leda någonstans. Eller ja.. Inte till en lättillgänglig skog iaf. Jag ville inte bara stanna mitt ute i ingenstans. Svängde av och åkte runt en annan väg tillbaka. Tänkte att det skulle vara typiskt om bilen brakade ihop där ute av alla ställen med det gick faktiskt bra :)

Det slutade i alla fall med att jag åkte till helt andra änden av stan till ett elhjulspår istället. Det fick duga. Kändes inte som någon ordentlig skog där heller egentligen. Men det var i alla fall bra träning för hunden. En del joggare och annat ute som Bonus tycker är intressant och behöver lära sig att strunta i.

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (3) Trackbacks ()