RSS 2.0

Diplom.

Skrivet: 2011-10-05 @ 22:25:26
Ikväll var sista kurstillfället för mig och Bonus på Valp- och grundkursen. 7 veckor gick riktigt snabbt. Det har varit lärorikt. Mest för Bonus att koncentrera sig bland andra. Han är ju väldigt glad i allt och alla. Så vi kommer fortsätta åka dit åtminstone alla tisdagar jag kan för att träna med de andra kursdeltagarna. Det gör en del att ha någon att träna med. Saknar det enormt från Forshaga.

Men i alla fall.. Nu har vi fått vårat första diplom :) Duktiga valp! (att han under gårdagen bet av sladden till headsetet så jag var tvungen att åka i panik till Karlskoga och jobba samt blev en timme sen är nu bortglömt)

Missade dock början av kursen ikväll så blev därför ingen träning på klubben. Så efteråt åkte jag istället till Centralstationen och tränade. Det var många nya upplevelser för Bonus. Tåg, bussar, människor, skjutdörrar, hala trappor, galler, nya dofter och ljud osv. Det gick i alla fall riktigt bra. Det enda som han tyckte var läskigt egentligen var gallren innan dörrarna till spåren. Så det får vi träna på. Men efter att ha rivit och fått kompostgaller på sig ex antal gånger när han var liten bebis så förstår jag att han har viss respekt. 

Nu har han tvärsomnat på golvet och jag ska pusta ut en stund inför elva timmars jobb imorrn.

Kommentarer
Postat av: lynn

roligt med diplom :) jaa det blir liksom av om man bokar in träningarna en dag och speciell tid. Man är inte så pigg på att bara gå utanför dörren och tärna, fastän det också är bra :)

2011-10-06 @ 09:29:18
URL: http://wisewords.blogg.se/
Postat av: Marianne Z

Grattis till er båda som är så duktiga!

2011-10-09 @ 22:52:09
Postat av: Hemlig kille på 25år!

Jag hmm tar väl av mig byxorna o ser vad som händer...

2011-10-28 @ 15:16:21
URL: http://ubbeusling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback