RSS 2.0

Göteborg och valpar.

Skrivet: 2011-05-23 @ 20:59:08
I fredagsnatt så hittade Hanna och hennes 14 veckors schäfervalp Teja hit från Rådmansö. Jag var ju med Hanna och tittade på valparna när de bara var några veckor och kan säga att Teja har verkligen vuxit. Vart tog den där lilla söta valpen vägen? Hon är söt nu också.. I vissa vinklar ;) Hon behöver växa i öronen och få lite mer koll på sina ben och resten av kroppen bara. Lilla Teja då.. Kan inte vara lätt att vara liten när hela världen är så stor. Otroligt duktig är hon på att åka bil och sammanfattar man helgen så har det gått riktigt bra i det stora hela. Silver tyckte väl inte att Teja var jätte rolig. Lite ombytta roller mot vad det brukar vara.

Vi åkte i alla fall ner till Göteborg på lördagen. Var framme vid halv sex, så tror det tog runt 3 ½ timme att åka ner. Det mest häpnandsväckande var nog att vi lyckades att inte köra vilse :) Ja, okej.. Vi hade GPS men på vägen hem igen så struntade vi i den och körde på känsla istället. Så det gick riktigt bra trots att jag aldrig kört i Göteborg förut.

På lördagkvällen så blev det mest en massa tjejsnack. Jessica dök också upp :) Uppdaterades i vad som hänt i allas liv. Alltid lika kul även om man hade önskat att vi kunde ses hela gänget någongång. Men men..

Förmiddagen på söndagen var rätt lugn.. Ut med hundarna och sen åkte Nilla till jobbet vid elva.

Ena uppfödaren, Lisbeth, kom sedan bort till Nilla så vi kunde åka efter och hitta hem till andra uppfödaren Marianne och där valparna bodde. Otroligt snällt och välbehövligt. För hade vi försökt åka den vägen själv så fanns nog risken att vi åkt vilse. Så fram till uppfödarna och valparna kom vi. Riktigt söta små korvar var det :) Nu vill man att tiden ska gå lite fortare.Kommentarer
Postat av: Sis

Hahaha! Öronen då! Söt liten Dumbo tror jag minsann. ;)

2011-05-23 @ 21:34:54
Postat av: Lynn

Härligt med en riktig tjejhelg ;) Vad söta dom små är då!! Men anna, passa dig noga nu, för du kommer nog få ett riktigt vilddjur du också :p hahha kra på dig!

2011-05-24 @ 09:14:15
URL: http://wisewords.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tiden kommer gå fooort!

2011-05-24 @ 17:49:16
URL: http://hijateja.blogg.se/
Postat av: Lisbeth

Det var kul att träffa dig och Hanna, synd att jag inte kunde ta med Freddan..

Det är bara en månad kvar nu, dax att skaffa halsband och grejor nu.. ;D

Kram

2011-05-25 @ 00:04:04
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/
Postat av: Victor A

Vilka pluttisar! Passar dig bra. En pluttis till en annan.

2011-05-25 @ 23:01:34
URL: http://Twitter.com/2qf4

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback