RSS 2.0

Bloggen firar 2 år :)

Skrivet: 2011-05-05 @ 01:40:26
Insåg precis att det är 2 år sedan jag började blogga på denna adress. 2009-05-03 skrev jag mina första inlägg. Innan denna bloggade jag i två år på My Opera. Denna finns fortfarande kvar och jag läser den ibland för att minnas både bra och dåliga stunder.

Tror att den här blogg kommer få vara kvar och aktiv ett tag till.. Får se hur länge jag orkar. Det går ju upp och ner när det gäller bloggandet. Men har i alla fall betalat för domännamnet för ett år framöver.

Min blogg finns till för att jag ska få skriva av mig när det är något jag tänker på eller om något hänt. Ibland behövs det för att få bort lite frustration och få lite perspektiv på saker. Det händer ofta att jag sitter och läser mina egna inlägg flera gånger. Bara för det känns bättre att få saker på text än att ha allt i huvudet. Är nog därför jag pratar mycket med mig själv. Vill inte hålla saker inom mig ;) Sen så skriver jag ju också för att alla ni som bor för långt bort ska veta vad som händer i mitt liv och denna del av landet.

Så ett fyrfaldigt leve för bloggen; Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! :)

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Hip hip hurra och grattis!Det är väl egentligen det bloggandet handlar om? En nätdagbok, som andra kan läsa om man vill - på gott och ont. Som man kan gå tillbaka till ibland, för att komma ihåg hur det var..

Kan ju tala om att valparna är såååå söta.. ;DKramar :)

2011-05-06 @ 20:45:00
URL: http://www.bettans-place.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback