RSS 2.0

Att bara vara.

Skrivet: 2011-05-28 @ 20:31:33
Ibland är det så skönt att komma ut. Ha musik i öronen och bara gå. Bara för att rensa tankarna. Både bra och dåliga. Stanna upp och bara vara. Idag var en sådan dag. Tog med mig Silver och gick en lång promenad i Oset. Tittade på kossorna. Det blåste som fan men det gjorde inget. Så skönt ändå. Frisk luft. Känna att man får ny kraft. Känner mig rätt tillfreds med livet och allt runt om kring just nu. Känns bra. Nästan så jag trippar på tå. Vill inte förstöra.

Förresten så har jag tänk lämna min dator på rehab i Karlskoga ett tag.. Så lär inte vara så aktiv med bloggandet när jag inte har någon dator. Men kommer twittra som vanligt i alla fall :)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg och valpar.

Skrivet: 2011-05-23 @ 20:59:08
I fredagsnatt så hittade Hanna och hennes 14 veckors schäfervalp Teja hit från Rådmansö. Jag var ju med Hanna och tittade på valparna när de bara var några veckor och kan säga att Teja har verkligen vuxit. Vart tog den där lilla söta valpen vägen? Hon är söt nu också.. I vissa vinklar ;) Hon behöver växa i öronen och få lite mer koll på sina ben och resten av kroppen bara. Lilla Teja då.. Kan inte vara lätt att vara liten när hela världen är så stor. Otroligt duktig är hon på att åka bil och sammanfattar man helgen så har det gått riktigt bra i det stora hela. Silver tyckte väl inte att Teja var jätte rolig. Lite ombytta roller mot vad det brukar vara.

Vi åkte i alla fall ner till Göteborg på lördagen. Var framme vid halv sex, så tror det tog runt 3 ½ timme att åka ner. Det mest häpnandsväckande var nog att vi lyckades att inte köra vilse :) Ja, okej.. Vi hade GPS men på vägen hem igen så struntade vi i den och körde på känsla istället. Så det gick riktigt bra trots att jag aldrig kört i Göteborg förut.

På lördagkvällen så blev det mest en massa tjejsnack. Jessica dök också upp :) Uppdaterades i vad som hänt i allas liv. Alltid lika kul även om man hade önskat att vi kunde ses hela gänget någongång. Men men..

Förmiddagen på söndagen var rätt lugn.. Ut med hundarna och sen åkte Nilla till jobbet vid elva.

Ena uppfödaren, Lisbeth, kom sedan bort till Nilla så vi kunde åka efter och hitta hem till andra uppfödaren Marianne och där valparna bodde. Otroligt snällt och välbehövligt. För hade vi försökt åka den vägen själv så fanns nog risken att vi åkt vilse. Så fram till uppfödarna och valparna kom vi. Riktigt söta små korvar var det :) Nu vill man att tiden ska gå lite fortare.


Permalink Vardagen Kommentarer (5) Trackbacks ()


En planerad oplanerad resa.

Skrivet: 2011-05-20 @ 02:25:24
Inser att det nu är fredag och sista jobbdagen för veckan. Det innebär att helgen närmar sig med stormsteg. Helgen som Hanna beklagade över att den var så långt bort för en månad sedan. Nu är den här. Den har varit planerad länge men är ändå totalt oplanerad för att vara jag. Inte haft en tanke på att packa eller hur vi ska hitta till Nilla i Göteborg. Det löser sig tycks min inställning vara.. Vart kommer denna ifrån? Måste nog se över planen.. Kanske.

Sjukt kul kommer det bli i alla fall. Få träffa Hanna och Teja och åka ner till Nilla igen samt framförallt få träffa valparna :)
Permalink Vardagen Kommentarer (6) Trackbacks ()


Nelly High Heels.

Skrivet: 2011-05-19 @ 14:52:05
På tal om skor så minns ni väl att jag var på Nelly High Heels party i början av året.. Kul kväll där man dessutom fick ett par skor och en goodiebag. Fick ett mail från eventet efteråt där de meddelade att Telia hade lottat åt fem par skor till och jag var en utav dem de drog. Så jag skulle få hem två par skor :) Nu har i alla fall skorna kommit. Dock så blev det fel och jag fick två likadana par skickade till mig. Efter kontakt med Nelly.com så fick jag byta det ena paret mot ett par med samma värde på deras hemsida. Det första paret, se nedan, Gittis ska jag försöka sälja. Det var inte riktigt min stil plus att de sitter inge bra på mina fötter. Så är någon intresserad är det bara att höra av sig. Det andra paret, se nedan, Alicia fullkomligt älskar jag. Längtar tills första utgången med dem. Så fina! :)

Gittis

Alicia


Permalink Kläder & Shopping Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vinn 40 par skor.

Skrivet: 2011-05-18 @ 19:34:15
Blev tipsad om en tävling där man kan vinna 40 par skor från Brandos.se. Så tänkte att jag skulle tipsa er också. För 40 par skor tackar man väl inte nej till? Snacka om beslutsångest man lär få dock.. Kommer vara svårt att veta vad man ska ha på sig men det får bli en senare fråga. Hellre ha för mycket än för lite. Tävlingen hittar ni i alla fall här.
Permalink Kläder & Shopping Kommentarer (1) Trackbacks ()


Silver.

Skrivet: 2011-05-15 @ 21:48:36
Idag har hela familjen, som sagt, varit ute vid stugan. Bara varit. Silver fick följa med och springa av sig lite och träffa mammas hund Lili. Det gjorde honom gott. Sov som en stock på vägen hem. Varit ute och gått en timme nu på kvällen också. Var och gick i Oset med syrran. Det är riktigt kul att få låna honom lite :) Skönt att få komma ut och hitta tillbaka till hundlivet. Silver är verkligen en stor hund i en liten kropp. Totalt orädd, nyfiken och ett riktigt yrväder. Pappa tycker att han har damp ;) Får se hur hur det hela slutar.. Hehe.

Kommer sova gott i natt med :)

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ett sista farväl.

Skrivet: 2011-05-15 @ 18:13:27
Idag hade vi begravning för Vincent. Så nu vilar min bebis under en björk i solen med ett hav av liljekonvaljer bakom sig. Alldeles perfekt. Känns skönt att få ett avslut. Ta ett sista farväl. Det gör inte lika ont längre. Vet att han har det bra. Ser tillbaka på tiden tillsammans och är glad för de åren vi fick. Vila i frid älskade bebis. Du kommer vara förevigt saknad.

Vincent

010315 ♥ 110314

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Sommar & Sol.

Skrivet: 2011-05-14 @ 21:27:08
Hade tänkt att plugga på eftermiddagen men det var tydligen inte meningen för skolans hemsida fungerade inte. Så det blev att gå över till syrran istället :) Låg ute i gräset och solade några timmar. Hon, jag och katterna :) Det slank även ner en glassdrink. Nu har säsongen börjar på riktigt. Sedan framåt kvällen kom Simone hit med sin lilla familj och lämnade Silver. Hennes lilla chihuahua/papillon som jag ska få låna ett tag. Få lite sällskap och komma ut och röra på mig :) Riktigt kul. Men nu fungerar hemsidan igen så det blir att plugga framför eurovision.

Lilleman njuter i solen :)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppdatering.

Skrivet: 2011-05-13 @ 14:39:32
Dagarna går fortfarande upp och ner och tror jag får inse att det kommer vara så framöver. Det är i alla fall bättre än att bara vara nere. För jag kommer aldrig sluta sakna er. Går inte en dag utan att jag tänker på er. Underbara vackra älskade vän och Älskade bebis. Men som sagt.. Nu börjar man tänka tillbaka på alla fina minnen och det gör inte bara ont. Saker och ting känns lite ljusare.. 

Igår åkte jag hem till föräldrarna och lämnade Noppe. Han har ju varit konstant sjuk nu ett tag så pappa ska få svära lite åt honom och se om det blir bättre. Annars är det dags att ta ett drastiskt beslut. Kändes konstigt att ta bussen hem tillbaka till Örebro. Var längesedan jag åkte buss. Så kollade jag självklart fel tid på stadsbussen också men hade tur så jag fick skjuts hem istället :)

Nästa helg kommer Hanna och lilla schäfervalpen Teja hit. Får se om hon är lika söt som sist jag såg henne. Schäfrar är ju inte min favoritras så får se om hon kan charma mig ;) Håller på att göra en ny blogg till Hanna också. Så man kan få följa utvecklingen av det lilla monstret. Men det tar tid innan den är klar.. Ni vet ju dessutom hur petig jag kan vara ibland :)

Vi åker i alla fall ner till Göteborg den helgen. Åker och hälsar på Nilla. Hoppas på att man kan få träffa Johan också. Sedan ska vi titta på cairnbebisar. Riktiga små korvar :) Spännande! 

Snart är det semester. Längtar. Mindre än en månad kvar. Väntar med spänning på att Sofie ska få sin lilla knodd vilken dag som helst nu så jag och Jesus kan åka ner och hälsa på dem.
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Längtan.

Skrivet: 2011-05-07 @ 16:33:12

Kan väl inte säga annat än att jag längtar till semestern och sommaren.
Permalink Vardagen Kommentarer (6) Trackbacks ()


Bloggen firar 2 år :)

Skrivet: 2011-05-05 @ 01:40:26
Insåg precis att det är 2 år sedan jag började blogga på denna adress. 2009-05-03 skrev jag mina första inlägg. Innan denna bloggade jag i två år på My Opera. Denna finns fortfarande kvar och jag läser den ibland för att minnas både bra och dåliga stunder.

Tror att den här blogg kommer få vara kvar och aktiv ett tag till.. Får se hur länge jag orkar. Det går ju upp och ner när det gäller bloggandet. Men har i alla fall betalat för domännamnet för ett år framöver.

Min blogg finns till för att jag ska få skriva av mig när det är något jag tänker på eller om något hänt. Ibland behövs det för att få bort lite frustration och få lite perspektiv på saker. Det händer ofta att jag sitter och läser mina egna inlägg flera gånger. Bara för det känns bättre att få saker på text än att ha allt i huvudet. Är nog därför jag pratar mycket med mig själv. Vill inte hålla saker inom mig ;) Sen så skriver jag ju också för att alla ni som bor för långt bort ska veta vad som händer i mitt liv och denna del av landet.

Så ett fyrfaldigt leve för bloggen; Hipp hipp! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! :)
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bli testpilot - HP Pavilion

Skrivet: 2011-05-05 @ 00:54:41
Brukar få erbjudanden från Smartson om att få bli testpilot till olika produkter. Denna gång handlade det om en HP Pavilion dm1-3110eo Notebook PC. Eftersom min dator och jag inte riktigt kommer överrens så skulle det vara intressant att få testa en annan. Framförallt en som har lång batteritid vilket jag inte är van vid nu. Har inte ens i något batteri utan kör med sladd jämt. Blir därför rätt begränsad. Jag har ju dessutom en HP idag och även om den har varit inne på lagning några gånger så är jag i alla fall nöjd med den tekniska support jag fått. Att få testa en annan dator så kan jag se om HPs produkter håller måttet och få tillbaka lite tillförlit till dem.

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Grillning och Hoffmaestro.

Skrivet: 2011-05-01 @ 16:52:55
Valborg har alltid känts överskattat. Inget speciellt. Aldrig firat eller haft en riktigt bra minnesvärd valborg.. tills nu. Igår var nog den sjukaste och roligaste kvällen på länge. Helt galet. Inledde kvällen med att grilla hos systeryster tillsammans med ett gäng taggade och glada människor. Både nya och gamla ansikten. Drog sedan vidare till Conventum där Hoffmaestro skulle spela. Riktigt bra drag. Helt sjukt. När jag släpper loss då släpper jag loss ordentligt och bryr mig varken om det ena eller andra. Dansade och skuttade runt som en galning. Var överallt och ingenstans på samma gång. När vi, läs jag, hade dampat loss i två timmar så var det dags att dra vidare. Denna gång mot Strömpis. Blev inte lugnare för att vi kom in där. Som sagt.. Roligt hade jag. Har dock inte ont i fötterna. De börjar nog vänja sig ;) Mina skor säger däremot annat. Allt slutade med en kort efterfest här hos mig.

Men nu är det dags att ta sig i kragen och plugga några timmar istället. Wohoo!

Halva gänget
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()