RSS 2.0

Bonus.

Skrivet: 2011-06-29 @ 19:57:54
Nu är han äntligen hemma. Åkte till Marianne och Lisbeth som har Hipperdipp's kennel i Göteborg i lördags och hämtade hem min lilla Bonus. Än så länge så går det jätte bra. Han är underbar på alla sätt och vis. Ett riktigt litet busfrö. Vi bara njuter av semestern tillsammans.
 

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hipperdipp's Frodo Baggins.

Skrivet: 2011-06-16 @ 23:24:52
Nu har han fått namn och det är helt bestämt. Den 25e juni åker jag och pappa till Göteborg och hämtar hem lilla valpen. Egentligen så skulle syrran följa med men det blir smidigare så här. Ska lämna Silver hos mina föräldrar de första dagarna så kan lika gärna åka till stugan och göra det på midsommarafton. Har inget speciellt planerat ändå. Då slipper jag åka massa fram och tillbaka.

Så nu är det verkligen nära. Längtar.

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (2) Trackbacks ()


En kort resa långt bort.

Skrivet: 2011-06-16 @ 23:10:04

Äntligen har jag fått tillbaka datorn och den verkar fungera :) Underbart! Så tänkte uppdatera er.. Semestern har ju börjat och jag har spenderat fyra dagar på Gotland med Jesus. Fick träffa Sofie och Oskars nytillskott Max och deras nya hus samt göra lite turistsaker. Varit på Gotland flertalet gånger men det var många år sedan jag kollade på sånt som raukar och ringmuren mm. Så lite bilder kanske?
Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()