RSS 2.0

Nelly High Heels Winter Tour.

Skrivet: 2011-01-30 @ 23:57:28
Igår var Nelly.com här i Örebro och höll ett High heel party på Satin :) Annika och jag hann med en kort förfest efter att jag kommit hem från Karlstad och drog sedan dit. Stod i kön i en timme och fick sedan välja ett par skor, fick en goodiebag och två drinkbiljetter. Bara massa tjejer i högklackat överallt :P Senare på kvällen dök det upp mer folk  som fyllde dansgolven där vi spenderade ex antal timmar. Mina fötter gör fortfarande ont. Fast det var helt klart värt det. Tror jag har stillat dansnerven för en liten stund i alla fall ;)

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Oskar Linnros på Nöjesfabriken.

Skrivet: 2011-01-30 @ 23:16:19
Fredagen bjöd på bus i älskade Karlstad. Jobbade några timmar och hämtade sedan Moa i Örebro, åkte tillbaka till Karlskoga och hämtade Jesus och så begav vi oss till Karlstad. Anlände till Mathias, som var snäll nog och erbjöd sovplats, vid klockan sex. På med smink, partykläder och börja förfesta. Mathias och Alexander lagade tacos under tiden och mitt i maten dök sedan mer folk upp. Trevlig förfest med nya ansikten. 

Gick sedan vidare till Nöjesfabriken och väntade på att Oskar Linnros skulle gå upp på scenen. Han kom bara 1 ½ timme efter utsatt tid. Stod längst fram till en början men jag och Moa gick sedan längst bak istället. Kände inte för att bli mos. Helt okej spelning. Han drog sina vanligaste låtar: 25, Genom eld, Från och med du samt Ack, Sundbyberg , en Veronica Maggio och så Robyns ena låt. Tog väl en 40 min ungefär. Inte speciellt märkvärdigt. Kul att ha sett honom live men han funkar lika bra i högtalarna hemma.

Skummaste på hela kvällen var dock att alla killar hade samma frisyr och just den frisyen som Oskar Linnros har. Vet inte om det var en slump? :P


Karlstad lär det bli fler gånger i alla fall.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tatuering nummer två.

Skrivet: 2011-01-20 @ 16:10:11
Den 11 april 2008 la jag mig under nålen första gången. En ros och en bloddroppe pryder min kropp sedan dess. Igår var det dags igen. Då var jag hos Peter på Rainbow tattoo i Nora och denna gång blev det ett tassavtryck från min hund Vincent. Velat göra det länge och nu när han snart fyller tio så kände jag att det var dags. Tatueringen är något förminskad för att få plats på min handled men är annars i princip lika med hans riktiga tassavtyck. När jag ändå var där så passade jag även på att fylla i lite på den första tatueringen, sådant som försvann under läkningen och som jag stört mig på sen dess.

Många kommer nu säkert fråga om det gjorde ont. Mitt svar är då både ja och nej. Att göra tassavtrycket på handleden gjorde inte speciellt ont. Klart det känns men det är inte en jobbig smärta. Ifyllnaden av rosen däremot gjorde ont. Inte så att jag ville skrika och brista ut i tårar men kroppen reagerade mer instinktivt och man kom helt klart åt fler nerver. Huden där har av någon anledning blivit extra känslig på senaste. Första gången gjorde också ont men inte som nu. Eller? Kanske är mitt minne som spelar mig ett spratt.


Tatuering nummer tre är inbokad 30 mars :)

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


The Tourist.

Skrivet: 2011-01-19 @ 22:05:11
I lördags blev jag bjuden på bio av Andreas. Han hade vunnit biljetter på jobbet som gick ut denna månad så klart men ställer upp ;) Tackar och bockar! Vi var i alla fall och tittade på The Tourist. Jag hade inga större förväntningar och visste knappt vad den skulle handla om. Men tänkte att Johnny Depp och Angelina Jolie kunde vara en intressant kombination. Det var inte riktigt som jag hade tänkt mig. Alldeles för mycket drama för min smak. Visst hade den sina roliga stunder men trodde framförallt att det skulle vara mer action. Tycker inte om en massa puttinutt när man inte förväntar sig det. Men den gick att se på i alla fall, var inte helt bortkastat :) Kvällen tog sedan en totalvändning och slutade med utgång på Satin med Annika och Isa. Skoj!
 

Permalink Filmer Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ge mig vår.

Skrivet: 2011-01-13 @ 23:55:57
Solen lös in genom fönstret idag. Började automatiskt längta efter våren. Börjar blir trött på kylan. På halkan. På mörkret. Jag saknar solens varma strålar. Behöver D-vitamin. Få bli piggare. Gladare. Längtar efter att få ta fram skinnjackan. Sjalar. Converse. Highheels. Att få vara barbent. Lättklädd. Åhh.. Älskade vår. Älskade sommar. Allt som hör till. Gräs. Grillning. Skratt. Sena sommarkvällar. Road trips. Längtar så jag blir galen. Ge mig. Nu.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


En liten halsbakterie.

Skrivet: 2011-01-10 @ 12:59:19

För att stilla allas nyfikenhet får jag säga att jag haft en bra helg i Borås. Jävligt skönt att komma hemifrån en stund. Bara vara. Du vet. På vägen hem åkte jag förbi Jesus också. Lite tjejsnack, B&J samt julklappsöppning. Fick en alldeles egen liten halsbakterie ;) Så nu slipper det bo sådana i min hals. Klockrent fast ganska mycket internskämt. Tack sötnos.

Idag startar mina kurser också. Matematik B, Administration A och Programhantering. Beställt böcker till förbannelse. Kunskap kostar tydligen skjortan.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()