RSS 2.0

Uppdatering.

Skrivet: 2011-08-19 @ 21:11:19
Jag är fan värdelös på att blogga nu för tiden. Finner ingen motivation. Kan tala om att valpen växer så det knakar i alla fall. Förra helgen var vi och hälsade på Madeleine. Där fick Bonus träffa på rottisen Tudor och se deras jätte fina hus och hästar. Samt busa runt med Maddes lilltjej Tindra. Det var en del att ta in och Tudor var lite stor för Bonus smak men det gick bra i alla fall :) Duktiga valp. Sov riktigt gott på kvällen sedan. Var i alla fall jätte kul att få träffa Madde och snacka skit några timmar. Behövdes. Så lär bli fler gånger :)

I måndags började vi på valpkurs. Regnet öste ner så vi fick inte så mycket gjort denna gång. Kör lite längre nästa vecka istället. Oavsett väder. Ska bli spännande i alla fall. Instruktörens tankesätt föll mig i smaken så tror det kan bli riktigt bra.

Tisdagen träffade vi Jesus och Stella. Så då blev det bus igen :) Jesus tycks inte minnas att Stella också var galen när hon var liten.. men det minns i alla fall jag.. Så är inte speciellt orolig för Bonus. Vet att han kommer bli kanon. Han är klockren på många sätt och man ser utveckling för var dag som går.

Fick dessutom årets första och tidiga födelsedagspresent utav Jesus. Jätte fint ugglehalsband. Kärlek vid första ögonkastet. Underbart! Eller just ja.. Fick ju en Bingolott av Sofie som jag vann 100kr på också :)Kommentarer
Postat av: Hanna

Hmm jaa du klagar på mig när jag inte uppdaterar, men du är fan värre! Han verkar växa de lilla monstret. Fin börjar han faktikst bli! Måste vara färgen :) Vad sägs om att planera in en valpträff snart, du jag och Lynn!?

2011-08-20 @ 10:24:15
URL: http://hijateja.blogg.se/
Postat av: Marianne

Det är alltid skoj med uppdateringar! Andras uppdateringar i alla fall - att göra sådana själv kan kännas lite jobbigt ibland tyvärr.

Att Bonus är galen är bara positivt tycker jag - så småningom så vaskar man fram de rätta beteendena ur all vildhet och då har man en härlig, fartig hund. Fast de kan vara lite jobbiga och fresta på tålamodet under tiden. Jag har just börjat stöta på hinder med Riff - den lille, käcke killen har kommit in i en självständighetsperiod och springer nu minst lika gärna ifrån mig som han tidigare gjorde till mig! Men jag visste ju vad jag hade att förvänta - även om jag måste säga att jag lite hoppades att jag hade fel när han startade så snällt och enkelt.

Pussa Bonus från mig!

2011-08-21 @ 14:40:00
URL: http://www.hipperdipps.se
Postat av: Jennie ♥

allt bra? söt blogg!!

2011-08-24 @ 12:40:50
URL: http://jennsiii.blogg.se/
Postat av: Julia, Majkens matte

Han är så fin! Ska bli skitkul om vi kan ses på någon valpkullsträff längre fram!

Vi börjar tyvärr inte valpkurs förrän i slutet av september. Men vi tränar på så gott det går hemma istället.

Förstår att det är segt att uppdatera, men det hade varit kul att se någon mer film på honom :)

2011-08-25 @ 22:18:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback