RSS 2.0

Uppdatering.

Skrivet: 2011-08-19 @ 21:11:19
Jag är fan värdelös på att blogga nu för tiden. Finner ingen motivation. Kan tala om att valpen växer så det knakar i alla fall. Förra helgen var vi och hälsade på Madeleine. Där fick Bonus träffa på rottisen Tudor och se deras jätte fina hus och hästar. Samt busa runt med Maddes lilltjej Tindra. Det var en del att ta in och Tudor var lite stor för Bonus smak men det gick bra i alla fall :) Duktiga valp. Sov riktigt gott på kvällen sedan. Var i alla fall jätte kul att få träffa Madde och snacka skit några timmar. Behövdes. Så lär bli fler gånger :)

I måndags började vi på valpkurs. Regnet öste ner så vi fick inte så mycket gjort denna gång. Kör lite längre nästa vecka istället. Oavsett väder. Ska bli spännande i alla fall. Instruktörens tankesätt föll mig i smaken så tror det kan bli riktigt bra.

Tisdagen träffade vi Jesus och Stella. Så då blev det bus igen :) Jesus tycks inte minnas att Stella också var galen när hon var liten.. men det minns i alla fall jag.. Så är inte speciellt orolig för Bonus. Vet att han kommer bli kanon. Han är klockren på många sätt och man ser utveckling för var dag som går.

Fick dessutom årets första och tidiga födelsedagspresent utav Jesus. Jätte fint ugglehalsband. Kärlek vid första ögonkastet. Underbart! Eller just ja.. Fick ju en Bingolott av Sofie som jag vann 100kr på också :)


Permalink Hundrelaterat Kommentarer (4) Trackbacks ()


Blombud.

Skrivet: 2011-08-08 @ 13:26:00


Underbara du :)

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()