RSS 2.0

Klackarna i taket.

Skrivet: 2011-04-10 @ 23:47:15
När jag har en kort helg, dvs när jag jobbar sent på fredagen och börjar tidigt på måndagen, så tycks jag alltid klämma in hundra saker. Medans när jag har ordentlig långhelg så kan det sluta med att jag inte gör något alls. I alla fall, till saken hör att denna helg var en sådan kort fullspäckad helg.

Lördagen inleddes med lite hemmafix som diska och annat behövligt.. Sedan åkte jag till Linda (och bad för att Noppe skulle hålla hela vägen dit vilket han faktiskt gjorde) för att plugga matte några timmar. Gick igenom massa saker så börjar få kläm på en del i alla fall. Kändes bra.

Sedan började stressen.. 3 mil hemifrån och klockan var sju när Moa ringer och säger vi ska vara på förfest klockan åtta. Inte möjligt med tanke på att jag inte var i ordning för fem öre. Åkte i alla fall hem till Örebro och skjutsade Moa till förfesten och hämtade upp en kebabrulle på vägen. Åt mat, sminkade mig och bytte om och fick sedan skjuts av Annika till förfesten. Klockan var då tio.. En timme och två enorma glas grogg senare satt vi i taxin på väg till Strömpis. Väl inne var det dans, dans, dans som gällde. Underbart. Tappade bort både den ena och den andra under kvällen men det var en bra kväll i alla fall. Brukar bli så. Tog mig hem och lyckades somna vid fyra i alla fall.

Klockan åtta idag var jag på benen igen. Fyra timmars underbar sömn. Startade med en Berocca Boost och en Vitamin Well och än så länge har jag inte somnat. Lite seg har jag dock varit och fötterna är lagomt ömma. Förmiddagen spenderades med att bära och lasta takpannor. Mamma och pappa ska byta tak på sommarstugan så hela familjen var där och hjälpte till. På eftermiddagen blev det dock ännu mer matteplugg för min del. Kom hem vid åtta och har bara segat sedan dess.. Pratat i telefon typ :P 

Bild från gårdagen :)


Kommentarer
Postat av: Lynn

vad fin du är :) Men shit vilket jäkla glas!!! hahaha

2011-04-11 @ 09:33:39
URL: http://wisewords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback