RSS 2.0

Hundvakt för en dag.

Skrivet: 2011-04-27 @ 15:44:29
Dagen började tidigt. Berra och Mandus blev lämnade här redan vid klockan sju. Hade lovat att passa dem idag. Riktigt kul :) De infann sig snabbt i lägenheten och låg mest och sov medans jag jobbade. Sedan var vi ute en sväng på lunchen. Så mysigt att ha hund här hemma igen. Riktiga goshundar :) Har verkligen saknat det.

Berra

 

Mandus

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Påsken 2011.

Skrivet: 2011-04-26 @ 23:46:45
Då var påsken över. Var ledig lördag-måndag. Otroligt skönt. Kunde inte haft bättre tur med vädret. Helt underbart. Vet att jag tjatar men älskar det verkligen. Vet inte om jag längtat så mycket efter våren som jag gjort detta år. Njuter av varje sekund.

Påskafton spenderades i alla fall i föräldrarnas stuga. Detta år frångick vi de vanliga påsktraditionerna och påskmaten. Inte mig emot. Tycker ändå inte om det. Mamma hade lagat kalkon, potatis och gräddsås istället. Sjukt gott.

Under resten av ledigheten hade jag besök utav en person som under kort tid redan har blivit en nära vän. En som funnits där när det behövts och fått mig på andra tankar. Så det var kul :)

De sista soltimmarna av måndagen spenderades i stadsparken. Annika och jag köpte sallad från Gröna grodan och tog med dit. Satt på en filt och bara njöt. Det är verkligen livet.

Så nu är det bara att jobba på fram till semestern. Bara 7 veckor kvar. Idag har Jesus varit här och vi har bokat resa till Gotland. Den 11-14 Juni åker vi dit och hälsar på Sofie samt lilla bebisen som beräknas komma om några veckor bara. Kommer bli kul :)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hela världen är så underbar.

Skrivet: 2011-04-25 @ 23:57:54
Underbara sol. Underbara värme. Älskar det. Känner verkligen hur saker och ting börjar se ljusare ut. Har fått tillbaka lite hopp och lite sprallighet. Tänk vad lite sol kan göra. Våren kunde inte ha kommit lägligare. Har så mycket mer energi. Känner verkligen att ingen eller ingenting ska få mig tappa fotfästet igen. Tycker synd om personer som inte förstår vilka eller vad som är värt något i livet. Man måste kunna ha ett öppet sinne och se saker från olika vinklar.

Ibland tappar man omdömet. Ibland säger man eller gör saker man inte borde. Alla kan göra fel. Alla kan såra. Fast på olika sätt. Ingen är perfekt. Intressant när man vaknar upp och inser en person är helt tvärtom mot vad man trott under flera år. Men man blir åtminstone en erfarenhet rikare. Det som inte dödar en gör en starkare.

What
's worth the price is always worth the fight.
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lite sommarkänsla.

Skrivet: 2011-04-14 @ 18:01:41
Idag har solen varit på besök. Underbart. Av den anledningen fick jag för mig att ordna på balkongen. Detta blir tredje sommaren i denna lägenhet så tyckte det var på tiden att skaffa möbler så man kan sitta ute. Passa på och njuta medans man kan. Så nu kan våren och sommaren få komma och ordentligt. Köpte även nya blommor, eftersom de förra inte ens överlevde en natt, hoppas dessa klarar sig längre. Lyssnade på mamma denna gång.

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Klackarna i taket.

Skrivet: 2011-04-10 @ 23:47:15
När jag har en kort helg, dvs när jag jobbar sent på fredagen och börjar tidigt på måndagen, så tycks jag alltid klämma in hundra saker. Medans när jag har ordentlig långhelg så kan det sluta med att jag inte gör något alls. I alla fall, till saken hör att denna helg var en sådan kort fullspäckad helg.

Lördagen inleddes med lite hemmafix som diska och annat behövligt.. Sedan åkte jag till Linda (och bad för att Noppe skulle hålla hela vägen dit vilket han faktiskt gjorde) för att plugga matte några timmar. Gick igenom massa saker så börjar få kläm på en del i alla fall. Kändes bra.

Sedan började stressen.. 3 mil hemifrån och klockan var sju när Moa ringer och säger vi ska vara på förfest klockan åtta. Inte möjligt med tanke på att jag inte var i ordning för fem öre. Åkte i alla fall hem till Örebro och skjutsade Moa till förfesten och hämtade upp en kebabrulle på vägen. Åt mat, sminkade mig och bytte om och fick sedan skjuts av Annika till förfesten. Klockan var då tio.. En timme och två enorma glas grogg senare satt vi i taxin på väg till Strömpis. Väl inne var det dans, dans, dans som gällde. Underbart. Tappade bort både den ena och den andra under kvällen men det var en bra kväll i alla fall. Brukar bli så. Tog mig hem och lyckades somna vid fyra i alla fall.

Klockan åtta idag var jag på benen igen. Fyra timmars underbar sömn. Startade med en Berocca Boost och en Vitamin Well och än så länge har jag inte somnat. Lite seg har jag dock varit och fötterna är lagomt ömma. Förmiddagen spenderades med att bära och lasta takpannor. Mamma och pappa ska byta tak på sommarstugan så hela familjen var där och hjälpte till. På eftermiddagen blev det dock ännu mer matteplugg för min del. Kom hem vid åtta och har bara segat sedan dess.. Pratat i telefon typ :P 

Bild från gårdagen :)

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


När bägaren rinner över.

Skrivet: 2011-04-08 @ 22:05:03
Jag har kommit till insikt med att minsta lilla motgång nu för tiden får mig att tappa fotfästet totalt. När något inte blir som jag tänkt. När någon säger emot. Då brister allt. Förut fanns det bara en sak som kunde få mig att känna så. Nu kan det vara vad som helst och ibland utan egentlig anledning. Jag tycker inte om hur jag har blivit och hur allting har påverkat mig. Framförallt så har jag ingen aning om hur jag ska få tillbaka fästet. Bli lika stark och orädd som jag var förut. En del utav mig börjar ge upp medans den andra delen kämpar med prestationsångest. Det är ingen bra kombination. Hatar dessutom att självömka.. Fast ändå känns det som om det är det enda jag gör. Usch. Vad fan hände?

"Some days you know it's too hard to look on the bright side. Some days you wanna run from it all, then hide. Sometimes you feel like all that you need is a short break. Some days you feel alone and it's too much to take."
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()