RSS 2.0

Smashbox Photo Finish Primer

Skrivet: 2010-10-28 @ 15:33:14

Äntligen är jag ägare till en Smashbox Photo Finish Foundation Primer :) Vet inte hur många år som jag velat köpa den. Har testat andra primers istället men inga har uppfyllt mina krav. Tänkte nästan ge upp i tron om att mina förväntningar var för höga. Fast bestämde mig ändå för att ge det en sista chans och då var det äntligen dags för Smashbox att visa vad den går för.

De första gångerna blev jag inte så jätte imponerad. Började tvivla på om det verkligen var värt det. Men gav inte upp och det är jag glad för. Nu älskar jag den verkligen! Den bästa primern helt klart! Otroligt dryg och man får en babylen och matt finish utan att behöva kämpa.

Dessutom bara älskar jag loggan som visar att den inte är djurtestad. Helt underbart söt! Pluspoäng!


Permalink Skönhet Kommentarer (1) Trackbacks ()


Under ytan.

Skrivet: 2010-10-28 @ 14:01:26


Vad fan hände?

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Högskoleprovet 2010.

Skrivet: 2010-10-26 @ 23:38:43
Om man vill komma in på universitetet så är det alltid bra att ha gjort högskoleprovet. Sägs det i alla fall. Så bestämde mig för att denna gång så var det min tur. Anmälde mig, betalade och såg glad ut. Tiden fram till provet gick otroligt snabbt så helt plötsligt var det dagen D. Hade inte hunnit plugga eller träna på något gammalt prov som de flesta tipsar om att man bör göra. Så åkte dit och hoppades på det bästa helt enkelt. Till att börja med så kom jag nästan försent. Kände även hur ovant det var att sitta vid skolbänken igen. Skrev prov precis hela dagen. När gjorde man det senast liksom? Trots att provledaren drog skämt som ingen skrattade åt och trots att klockan i rummet tickade alldeles för högt och att min penna gnisslade när jag skrev så gick tiden väldigt fort. Vilket var skönt! Pinades tillräckligt ändå.

Själva provet var verkligen inte min grej. Kände mig inte säker på någonting. Tror verkligen att de proven är utformade så att man verkligen ska få veta hur värdelös man är och hur nördig man INTE är. Vem fan kan de där frågorna liksom? Helt otroligt. Har nog aldrig känt mig så korkad i hela mitt liv. Ska bli intressant att se vad resultatet blir. Känner inte för att göra om det i alla fall. Kommer inte kunna få bättre resultat ändå så..

Min söta mamma tröstade mig med att även om de anser att jag svarat fel så behöver det inte betyda att de var fel utan mer att jag hade en annan infallsvinkel ;)
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Guds gåva till tidsoptimisterna.

Skrivet: 2010-10-21 @ 01:31:02
Jag säger bara en sak. China Glaze. Det är helt klart Guds gåva till tidsoptimisterna. Hur ofta kommer man inte på i sista sekund att man behöver måla naglarna men som sedan slutar i katastrof och det hade varit bättre om man låtit bli?

Jag har aldrig tidigare haft ett nagellack som torkar så snabbt som China Glaze. Det är helt sjukt. Konsistensen är rätt tunn och man kan måla på hur många lager som helst utan att det tydligt lägger sig lager på lager. Det smälter ihop och torkar på en sekund. Det betyder också att om det blivit ojämt eller bortskavt någonstans så kan man måla på bara där för det smälter ihop med resten. Tidigare har jag behövt planera en hel kväll för att måla naglarna och ändå blir det hack och repor i det för att jag inte kan sitta still tills det torkat. Men aldrig mer. China Glaze är framöver the one and only nagellackmärket hemma hos mig :)

Kostar ca en hundralapp för 14 ml och går att köpa på bl a Nelly.com och Kicks.
Permalink Skönhet Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gotland på hösten.

Skrivet: 2010-10-19 @ 11:38:18

Går in i någon slags bloggtorka. Vet inte vad som händer. Allt känns bara blä just nu, rent ut sagt. Vet inte vad det är. Vad väntar jag på? Ostabilt. Saker och ting känns väldigt långt bort och utom räckhåll just nu.

Helgen spenderades i alla fall på Gotland hos Sofie :) Var på tiden att jag åkte ner eftersom senast var, vad jag minns, påsken 2009. Alldeles för längesen men kanske förståligt med tanke på vad Gotland har betytt för mig på olika plan. Men kände att det var relativt rätt tidpunkt att åka ner. Kändes bra. Helt okej. Lyckades nog byta ut de flesta dåliga minnena mot något bra nu istället. Så det blev en riktigt mysig helg :) Passade på att fota Zolo i det fina höstvädret. Han är dock svår att fånga på bild. En border collie med myror i brallan är vad han är.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dags att byta riktning?

Skrivet: 2010-10-05 @ 12:09:52
Eller inte byta helt och hållet.. Men komplettera lite kanske? Jag har alltid tänkt att jag inte ska hålla på och skriva om en massa skönhetsprodukter och andra tjejgrejer som många andra bloggar skriver om. Vill hålla den på en personlig nivå. Men.. Med tanke på så mycket produktjunkie jag är så är det egentligen konstigt att jag inte skriver om det. För det är ju den jag är. Mer personligt än så kan det ju inte bli. Sen vet jag ju själv att jag går mycket på recensioner när jag ska köpa nå nytt så varför inte delge mina åsikter också? Känner att bloggen behöver lite mer variation :) Eller vad tror ni? Men som sagt.. Ska inte bara skriva om sånt. Vill ju inte förlora er killar som läser också ;) hihi
Permalink Vardagen Kommentarer (6) Trackbacks ()


Att lära hunden gilla katter.

Skrivet: 2010-10-03 @ 00:58:57
Vincent har ganska mycket jaktinstinkt och terrier som han är så gillar han inte smådjur så värst mycket. Katter brukar inte vara speciellt omtyckta med andra ord. Dem vill han helst jaga och morra och skälla på. Men eftersom alla verkar envisas med att skaffa katt så är det väl lika bra att både Vincent och jag lär oss gilla dem. Första offer fick bli Silver. Det gick faktiskt mycket bättre och snabbare att lära än väntat.. Vincent ville inte alls äta upp honom. Lite mycket gnäll om vart annat men annars var det lugnt. De sov till och med tillsammans med mig i sängen i natt. Silver tyck dock det är roligast att springa runt och fräsa åt honom medans Vincent bara stirrar och smyger efter honom vart han än går.
 

Permalink Hundrelaterat Kommentarer (5) Trackbacks ()