RSS 2.0

30 dagar av personliga sanningar.

Skrivet: 2010-11-30 @ 01:00:00
Antar utmaningen och betar igenom denna lista under 30 dagar. Tänkte att det kunde vara ett roligt avslut på året. Nästan som en adventskalender. Varje dag får ni lära er något nytt om mig. Fast lovar inte att allt kommer vara intresssant. Men det är smällar man får ta. Sedan är det nytt år och nya möjligheter.

Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Stora Stockholm.

Skrivet: 2010-11-16 @ 17:46:00
Ni gamla hundsportare som vet vad jag menar med rubriken kan ju ta och läsa detta. Fick schemat igår och jag är ledig på Stora Stockholm. Jobbar dock fredagkväll men funderar ändå på att åka. Antar att ni redan börjat bestämma och planera inför helgen och vill därför med detta meddela att jag förmodligen följer med. Mässan i sig är inte så viktig för mig men att träffa er alla är inte fel :) Så därför hoppas jag att så många som möjligt kommer. Vilka är på? Antar att det blir att våldgästa Hanna och trycka in så många som möjligt ovanpå stallet?

Ska bara räkna på smidigaste och billigaste resmöjligheten. Men det löser sig..
Permalink Hundrelaterat Kommentarer (5) Trackbacks ()


Fest och Gruppfest.

Skrivet: 2010-11-16 @ 12:38:35
Känner mig nöjd över alla helgens bravader. Längesedan jag höll igång en hel helg. I fredagskväll tog jag bussen, hör och häpna, och begav mig till Anna. Kändes konstigt att åka buss men upptäckte att jag hade pengar kvar på busskortet så det var väl bra att jag fick användning för det. Hos Anna, som äntligen har flyttat till Örebro, var det förfest tillsammans med henne och hennes kompisar Lynn och Malin. Lagomt berusade begav vi oss ut och satte oss på Pitchers en stund för att sedan gå vidare till O'learys. Där träffade vi på Annas karl, Palle, som även han var lagomt berusade. Eller kanske tom mer än lagomt ;) Det händer inte så ofta att jag träffar Anna så det var riktigt kul även om Pitchers och O'learys inte riktigt är min grej. Men det vet man ju inte innan man testat. Kom i alla fall hem ordentligt sen. Är glad över att jag har vänner som ställer upp. Inte så kul att vara ute själv i Örebro längre. Känner en lätt oro. Tackar även Catherine som var snäll och tog hand om Vincent när jag var borta :)

Vaknade upp inte ett dugg bakis på lördagen. Hoppas verkligen jag hamnar i en sådan period igen där jag inte blir bakis. Så var det alltid förut tills en dag när jag blev för kaxig och det slog om. Hehe. Men men.. På lördagkvällen var det dags för gruppfest med jobbet. Vi åt mat på Strike & Co samt bowlade. Eller min grupp bowlade och jag tittade på.. Även om det är tråkigt så kände jag inte för att belasta mina handleder på det sättet som bowling kräver med tanke på hur mycket problem jag haft med dem under min uppväxt. Det var längesedan jag kände av det och jag vill gärna att det förblir så.

Sedan gick vi vidare till Andreas och fortsatte dricka en stund för att sedan vandra vidare till Frimis. Kön var lång men tillslut kom vi in i alla fall. Dansade, dansade och dansade hela natten lång tills de stängde. Otroligt skoj :)

Så kom söndagen.. Jag drack nästan ingenting kvällen innan utan hade roligt ändå eftersom jag visste vad som väntade. Kom ur sängen alldeles för sent och stressade sedan i väg till Nora. Där bjöds det på födelsedagskalas för Moa. Att börja dagen med smörgåstårta var inte helt fel kan jag lova. Firade henne några timmar och gick vidare hem till henne och snackade skit en stund. Åkte sedan upp till mina föräldrar för att fira pappa på fars-dag också :) Umgicks med min flummiga mamma och åkte hem igår förmiddag. Var förbi tatueringsstudion och bokade en tid också. Så nu har jag en i januari och en i mars. Spännande!

Nu väntar en vecka och helg med jobb, jobb och återigen jobb.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Noppe är sjuk.

Skrivet: 2010-11-01 @ 22:38:33
Körde till jobbet imorse lyckligt ovetande. Tills någon tutade och pekade på bilen. Punktering.

Har en nyvunnen respekt och förståelse för alla de som kör sakta. Alla de som jag brukar svära åt. De kanske är så illa tvungna bara. Deras bil kanske också är sjuk. Det är fan starkt att klara åka i 80km/h på motorvägen. En liten bit av mig dog varje gång någon körde förbi och tuta.

Måste laga däcket. Eller köpa nya. Vinterdäck dessutom. Känner att detta hade jag verkligen inte ork eller pengar till just nu. Fan, kunde inte detta ha hänt på sommardäcken istället? De är ju ändå slutkörda och behöver bytas till nästa säsong.

Klarar inte av att åka i bara 80km/h med ett jäkla cykeldäck. Värdelöst.

Glad att jag är ledig imorrn så jag kan åka till en verkstad.. Sånt är kul att spendera sin lediga dag med. Det och städa står nog lika högt på listan.

Inte min dag. Inte min tidpunkt. Pessimistisk och bitter.
Permalink Vardagen Kommentarer (11) Trackbacks ()