RSS 2.0

Remember me.

Skrivet: 2010-03-28 @ 21:25:26

Var på bio i fredags. Tvingade med Jesper för att se "Remember me". Det var han och jag, två killar och en hel salong med fjortonåriga tjejer. (Hehe.. Precis som när Lynn var och såg den).

I alla fall så var filmen bra. Robert Pattinson var nästan lika bra som i Twilight. Eller ja, han är allmänt en bra skådespelare som verkligen förmedlar något i sina roller och tycks gå in för dem väldigt starkt. I denna var han mer sårad än mystisk men han gör, som sagt, fortfarande ett starkt intryck. Gillade att det inte var en sådan film där skådespelarna är översminkade och ska se perfekta ut hela tiden. Denna kändes mer äkta och stark. En liten bit kändes dock förutsägbar men det fanns så mycket därtill så det gjorde inget. Slutet var dessutom helt oväntat men väldigt bra. Fast vid vissa tillfällen så insåg jag varför jag egentligen inte tycker om sådana filmer. Hade jag sett den hemma så hade det säkert kommit en eller annan tår.
 

Permalink Filmer Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pilla navel.

Skrivet: 2010-03-28 @ 15:30:07

Här händer det inte mycket kan jag lova. Varit en lugn helg. Bio i fredags ("recension" kommer) och så var jag hundvakt till lilla Stella igår. Idag väntar disken. Känns i alla fall rätt bra att inte ha varit ute och rännt. Pilla navel är rätt gött :) Försöker komma på en ny design till bloggen. Det går sådär. Vet inte varför det är lättare att komma på sånt till andra och inte till sig själv.

 

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vinn Converseskor hos Linda Blom.

Skrivet: 2010-03-26 @ 15:24:11

Minns ni att jag skrev häromveckan att jag skulle unna mig ett par converse till våren? Dock har våren inte kommit än plus att jag inte lyckats få hem ett par som jag är hundra procent nöjd med. Men så kikade jag in på Linda Bloms blogg precis. Hennes blogg är, för övrigt, den enda av de större bloggarna som jag faktiskt läser varje dag. Hon är den enda som är ärlig och brinner för att blogga och har jobbat sig upp till toppen utan på någon annans bekostnad. Dessutom är hon värmländsk och en del av mitt hjärta kommer alltid tillhöra värmland. Men.. Till saken. Linda brukar annordna tävlingar rätt ofta och lägligt nog så har hon nu en tävling där man kan vinna valfria converse. Hur underbart är inte det? Om jag ska vara ärlig.. Så är det nog pga henne som jag börjat gilla converse mer och mer. Älskar hennes egna video, där hon skuttar runt i några av sina 10 par converse

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


HP Support.

Skrivet: 2010-03-17 @ 20:44:25
Dagarna utan dator har sniglat sig fram.. Det var jobbigt men trodde det skulle vara värre. Fast nu har jag ju lyckats låna någon dator då och då samt kollat mailen på mobilen så kanske är därför. Ni kanske har sett att jag har spammat twitter en hel del.

Är i alla fall riktigt imponerad över HP's support. Okej, växeln när man ringer till dem borde kanske göras om för att förstås lättare. I alla fall av sådana som mig. Men själva grejen att de kommer och hämtar och packar in den kallar jag service. Samma sak att de kommer och lämnar den igen. Fyra arbetsdagar är ju ingenting för reparation. Riktigt imponerad. Så nu är min älskling tillbaka. Uppgraderad och finputsad med nytt batteri. Ser ut som ny :)

Guldstjärna ger jag HP :)

Så nu är bloggen i gång igen.. För er som saknat mig.
Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Utan dator.

Skrivet: 2010-03-09 @ 23:37:53

Idag fick jag äntligen tummen ur och ringde till HP's support för att felanmäla min dator. Efter fjärde försöket och efter ha blivit kopplad rätt fick jag beskedet om att de kommer och hämtar min dator imorrn. Hopp. Då blir man utan dator ett tag framöver då. Dock riktigt imponerad över att de kommer och hämtar den. Behöver inte göra något själv. Men kommer sakna den.. Nu är ju inte Vincent hemma heller så då kan jag inte bråka med honom. Undrar vad jag ska sysselsätta mig med istället? Hm.. Blir svårt att pilla navel utan dator. Men men.. Om ni saknar mig så kommer jag säkert uppdatera min Twitter en hel del istället. För den har ni inte glömt väl? Finns ju både i den lilla rutan i högra spalten här på bloggen och på min profil på Twitter.

För övrigt så är det så otroligt skönt att våren verkar vara på ingång. Då är det snart dags att ta fram alla fina vårkläder igen :) Eller köpa nya? Fast det har inte jag råd med.. Men har dock bestämt mig för att i alla fall unna mig ett par converse lagom till våren. Har samlat ihop poäng på Gratisbio så jag fick ett presentkort på som jag tänkte utnyttja. Längtar!


Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Shutter Island.

Skrivet: 2010-03-08 @ 09:57:41
Ytterligare en film som inte motsvarade ens förväntningar. En film som hade potential men som sedan sumpades. Trailer till denna film är väldigt avslöjande men också totalt missvisande. Hade inte sett trailern eller läst något om filmen innan jag såg den. Tur var väl det för annars hade jag nog blivit ännu mer besviken.

Den var inte läskig utan bara seg. Den trummande stämningsmusiken var bara tröttsam och de få effekter som var med lyckades de inte heller med. Jag har självklart sett sämre filmer så denna var inte helt värdelös men när man sitter på en bio och räknar minutrarna tills det är slut så är det rätt drygt. Leonardo DiCaprio gjorde dock ett helt okej jobb som huvudrollen. Däremot så kändes Mark Ruffalo helt missplacerad. Jag har bara sett honom i romantiska komedier tidigare så det kändes bara fel att se honom i denna. Kunde inte ta honom på allvar.

Permalink Filmer Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara sol.

Skrivet: 2010-03-06 @ 01:37:55
Äntligen har solen tittat fram i veckan. Underbart. Snön har börjat smälta och det är barmark på vägarna. Är detta början till våren? Hoppas verkligen det. Älskar verkligen att vakna utvilad av att solen lyser upp sovrummet.

Veckan har annars inneburit mest jobb. Fick dock hem mina framkallningar av digitalbilder i veckan. Så har köpt ett fotoalbum och klistrat in dem i. Vill ha lite minnen kvar som man kan ta fram och titta på när man är gammal och grå. Det som är synd med att allt blir mer och mer digitalt. Det är ju en helt annan känsla att titta igenom ett fotoalbum än en tråkig mapp på datorn.

Nu ska jag bara köpa ramar så jag kan ställa kort på min nya hylla också.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggsvar.

Skrivet: 2010-03-02 @ 22:18:43

Har ni sett mitt nya tillägg i bloggen? Längst ner på varje inlägg finns en liten knapp som heter "Fråga mig". Där kan ni helt enkelt ställa frågor till mig om vad som helst. Eller kommentarer som inte passar in i något inlägg t ex till Twitter. En helt klart bra funktion som jag tror kan bli stor. Använd den flitigt nu! :)

Permalink Bloggdesign/funktioner Kommentarer (4) Trackbacks ()


Rusta och Strömpis.

Skrivet: 2010-03-01 @ 18:59:36

Häromdagen var jag och shoppade loss på Rusta. Haha. De hade tydligen byggt om och blivit mycket välorganiserade. Me like. Förut har det bara känts rörigt och inte alls lockande att åka dit. Men mamma hade beställt tavelhyllor och då var jag ju tvungen att kolla runt lite. Hittade lite smågrejer, en rosa badrumsmatta och så en tavelhylla till mig själv också. Så nu har jag varit händig och skruvat upp den på väggen. Lite snett blev det dock, hela 3mm, men schhh.. Ingen som behöver veta. Hihi. Har precis beställt framkallning av kort som jag ska rama in och ställa på hyllan sen.

I helgen har vi firat min svåger och pappa som fyllt/fyller år. Trevligt med lite familjemys. Sedan blev det utgång med syrran på Strömpis. Impulsivt men skoj :)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()