RSS 2.0

Barcelona.

Skrivet: 2010-07-28 @ 22:47:54

Då var man tillbaka från Barcelona och semestern är slut för i år. Tänkte ge er en ordentlig uppdatering och en visa en del bilder men har gått och blivit sjuk så orkar inte just nu. Men ska försöka att inte dra ut på tiden allt för länge så att jag glömmer bort allt. Hehe. Skulle vara så typiskt mig. 

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Helgens bravader.

Skrivet: 2010-07-13 @ 22:43:00
Förra veckan så var Ellinor här en sväng. Det var trevligt :) Och i helgen kom Patrik aka Lost hit också. Inte setts på 2½ år så det var riktigt kul :) Blev en utgång på Frimis med Jesus och Anna H. Träffade folk jag inte sett på evigheter och söndagkvällen spenderades på en cykel tillsammans med Sandra. Snackade lite skit :)
Vincent vill verkligen äta och smaka på allt.. Får det vara lite lime kanske?

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


The Twilight Saga - Eclipse

Skrivet: 2010-07-04 @ 18:33:18
Så var tredje filmen här. Vad ska man säga? Den var bra. Helt klart. De filmerna kommer alltid vara bra. Den pirrande känslan i magen går inte att ta fel på. Nu är det bara att vänta på att även denna film kommer ut på dvd så man kan se den om och om igen. Hihi. Eller vad säger du Jesus?

Måste dock säga att jag tyckte allt kändes väldigt snabbspolat denna gång. Skulle vilja förklara mer vad jag menar men risken att jag förstör för er andra är rätt stor. Det kändes mest som att denna film tydligt visade att den är del av något annat. Att det kommer en fortsättning. De andra två är fristående i sig och har sina egna historier, dilemman och slut. Visst, det hade denna också men framförallt de svar man väntat på från förra filmen räckte inte till. När denna var slut fick man mer känslan.. "Jaha, men nu då?" Man fick sina svar men ändå inte.

Sedan är den här filmen helt klart den som har flest kärlekscener och känslostarka ögonblick. Kan bli på gränsen till för mycket. Men man ska väl inte klaga. Och så måste jag kommentera Edward och Jacobs sarkastiska kommentarer och tankar om varandra. De är bara så klockrena. Riktigt kul. Man får även veta lite mer om både vampyrerna och varulvarna. Samt att det dök upp en del nya ansikten. Frågan är bara om de visas kort i filmen bara för att inte skilja filmen så mycket från boken och att de egentligen borde varit med mer men tiden inte räckte till. Eller så fick man bara en kort glimt för att de kommer ha större betydelse i nästa film. Det återstår att se. Störde mig dessutom lite på att det var en annan skådespelerska som spelade Victoria i denna film.

När alla filmer är slut ska jag nog läsa böckerna. Se hur mycket man missat. Men vill inte göra det nu. Förstör förmodligen filmerna då.
Permalink Filmer Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det svåraste beslutet man kan behöva ta.

Skrivet: 2010-07-02 @ 23:22:55

Det är med sorg i hjärtat och tårfyllda ögon jag skriver detta inlägg. Känner ändå att jag måste. Behöver få ut mina tankar och visa mitt deltagande. Mina tankar befinner sig nämligen på Gotland för tillfället. Sofies hund Zacke har nyligen fått somna in. En olyckshändelse för något år sedan som blev en skada som aldrig riktigt blev bra. Åtskilliga veterinärbesök men ändå en hund som är halt och har ont. Det är inget värdigt liv. Sofie är otroligt stark som tog detta beslut. Som satte sina egna känslor åt sidan och bara koncentrerade sig på vad som var bäst för Zacke. Och detta var för hans bästa även om det skär i hjärtat. Det går inte att föreställa sig hur det känns att behöva stå inför det beslutet själv. Usch. Beundrar dig verkligen gumman.

Många kanske inte förstår hur en hund eller ett djur kan betyda så mycket och hur man kan bli så ledsen över en sådan här sak. Men man kan nog inte förstå förrän man själv blivit älskad utav en hund. Den kärleken är obeskrivlig. Man får ju en relation på något plan och när denna tar slut eller försvinner ur ens liv är det bara naturligt att bli ledsen och känna saknad. 

Det kommer bara finnas en Zacke. Han har nog satt sina spår i de flestas hjärtan som träffat honom. Den hunden var speciell och betydde mycket för mig. Har ändå bott ihop i tre år. Älskade Zacke. Nu har du inte ont mer utan kan springa och busa hur mycket du vill. Det är huvudsaken.  

Och Sofie.. Jag saknar dig och du vet att du alltid kan prata med mig, dag som natt. Vi ses om lite mer än en vecka. Då ska vi göra något kul. Busa som förr :)

Permalink Tänkvärt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Midsommar.

Skrivet: 2010-07-01 @ 23:39:53
Midsommarafton spenderades i Karlskoga hos Jesus. Det blev en lugn kväll eftersom jag skulle jobba den helgen. Åt jordgubbar och tittade på "Sommaren med Göran" och "Mamma Mia". Haha.. En svensk film och en musikal. De gick att se och båda hade sina stunder även om det inte är mitt vanligaste val utav film. Men vad gör man inte för en liten sötnos som Jesus.

Midsommardagen och söndagen spenderades på jobbet. Och denna vecka har också spenderats där. Förutom tisdagen när jag var hos mina föräldrar en sväng och bara rensade tankarna och satt ute i solen med mamma.

Imorgon är sista dagen innan semestern. Ni anar inte hur skönt det kommer bli. Håller på att bli galen så behöver vara ledig nu. Bara göra saker jag vill och vila upp mig. Utan massa krav och tjat. Ser verkligen fram emot det. Ska träffa massa underbara människor! Och bara njuta.

För övrigt så är även resan till Barcelona bokad. Jag och Linda åker och hälsar på Annika den 15e juli och kommer sedan hem den 24e juli igen. Niiiiice!! Ska bara varva ner lite innan och sluta ha ångest över mina pengar så kommer det bli hur kul som helst.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()