RSS 2.0

När ärlighet blir okänslighet.

Skrivet: 2010-01-18 @ 23:40:04

För mig har ärlighet alltid haft en stor betydelse. Det är en självklarhet för mig. Jag vill att man ska kunna prata om allt och då även kunna vara ärlig. Klart det finns tillfällen då man inte kan vara helt och hållet ärlig. Man kanske ibland måste tänja lite på sanningen och vad man tycker och tänker. Vill ju inte medvetet såra någon. Men så slog det mig.. Tänk om människor uppfattar min ärlighet som något annat. Att jag är okänslig? Saker som jag tycker att man borde vara ärlig om kanske sårar någon annan. Alla har ju olika uppfattningar om saker och ting. Jag har ju träffat människor som jag ansett varit alldeles för frispråkiga och för mig varit dryga och okänsliga. Men i deras ögon kanske de bara ansåg sig vara ärliga. Vart går gränsen egentligen? Och vem bestämmer vart den går?


Kommentarer
Postat av: Sis

Japp, du kan vara lite okänslig ibland lillstrumpa. T.ex en gång i somras sa du att jag hade det fult i min nyplanterade "trädgård", när jag å mamma hållit på hela dagen med den. Inte schysst. :P Men sen vet ju jag hur du är så jag tog inte åt mig för en så töntig grej. Men det blir ju jobbigt om det är känsligare grejer. Finns nog ingen gräns utan det är ju som du säger hur varje enskild individ uppfattar det.

2010-01-19 @ 13:00:09
Postat av: Sis

Förresten, jag hatar din säkerhetsmojäng att man måste skriva i rätt ord innan man kan kommentera. Det syns ju knappt vad det står. Och nu när jag är så dum och skriver ytterligare ett inlägg så måste jag ju greja med de där koderna igen. Haha! Vilka bekymmer! :P

2010-01-19 @ 13:01:37
Postat av: Anna

Inte mitt påhitt utan den får du stå ut med. Får väl läsa ordentligt vad det står.

2010-01-19 @ 16:26:11
URL: http://viccipicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback