RSS 2.0

2009.

Skrivet: 2010-01-01 @ 16:59:19

Året som var.. 2009. Vad ska man säga? Samma sak som alltid, att tiden går förbannat fort? Sitter och undrar över vad jag egentligen har åstakommit. Var 2009 verkligen så händelserikt som jag egentligen vill säga att det var? Undrar.. Det har dock varit många blandade känslor. Det är en sak som är säker.

Det är väl lika bra att sammanfatta året som var för att få lite mer överblick. Vad som kan göras annorlunda och bättre detta år kanske? Här är mitt år 2009:

Januari bjöd på fest. Först i Nora på 20/25 års kalas för Anna och Palle. En ditresa med för mycket packning, ciderflaskor rullandes i gången av bussen och en trevlig fest med vänner jag träffar för sällan. Nästa fest var en såkallad inflyttningsfest hemma hos mig på Norr i Örebro tillsammans med de andra vännerna som jag också träffar för sällan. Elin, Hanna och Sofie lyckades ta sig upp till mig för en trevlig återförening. Kvällen bjöd på drinkar och utgång på Satin.

Februari.. Någon som vet vad jag gjorde då? Ingenting? Skulle i och för sig inte vara speciellt konstigt.

I Mars var det personalfest. Höll på att glömma det. Är festerna det enda händelserika jag har att berätta? Tror nästan det.. Men jaja, bättre än ingenting i alla fall. 

I April flyttar jag och Jesper till lägenheten jag bor i idag. Granne med syster yster. Ett stenkast från naturen. Nära stan men ändå avlägset. Perfekt för Vincent och mig. Två veckor efter flytten blir jag singel.

Enda händelserika i Maj var bytet utav bloggadress. Började om helt och lämnade min gamla blogg bakom mig. Dock finns den kvar då den innehåller för många minnen, bra som dåliga, för att raderas helt.

Juni kom tillsammans med skatteåterbäringen och midsommar. Detta firades nere i Grebbestad.

Den efterlängtade semestern kom i Juli. Några dagar spenderades på Rådmansö och i Motala för att sedan avslutas med två veckor i Sardinien i samband med att vi gick in i Augusti månad. Detta betydde dessutom att jag fyllde 20 år. Födelsedagen var lyckad och innehöll massa bus som mina systrar hade kokat ihop. Familjen utökades dessutom med lilla Noppe. Min alldeles egna skumpande Saab. Han och jag har haft våra tvister. 

September flög förbi och innehöll ytterligare en återförening. Denna gång nere i Vimmerby tillsammans med hundsportare och viltvårdare som firade Elins 20 års dag. Riktigt trevligt då det var många där man inte sett på minst ett år.  

Sedan gick vi vidare in i Oktober. Då fick jag besök utan min gamla kombo Johan och hans hundar. Det var prat om att han skulle flyttat upp till mig, eftersom jag har ett tomt rum i lägenheten, men det blev inte så. Örebro har inte jobb så att det skriker om det direkt. Men det var trevligt med besök i alla fall. Månaden avslutades med firande utav Halloween tillsammans med syster yster på Kåren i Örebro.

I November var det många som fyllde år men jag hade bara möjlighet att vara med och fira en utav dem. Min älskade Korv aka Moa. Middag med hennes familj, förfest hos mig och utgång på Strömpis.

Och så kom December. Shit.. Hela året bara flög förbi. Prövotiden för mitt körkort tog slut. Julafton firades hos mina föräldrar med familjen enligt vanlig tradition. Juldagen bjöd på utgång på Strömpis. Galen kväll. Året avslutades på nyårsafton med middag hos mina föräldrar.

Hela året har innehållit mycket skratt men också många tårar. Ytterligare ett år med svordomar och förbannelser över sjukvården. Men tiden gick ändå.. Det är svårt att få ner allt i skrift. Nu sitter jag här med ytterligare ett år framför mig. Vad som kommer hända och vad det kommer innehålla kan bara framtiden visa. Nya mål och nya möjligheter?


Kommentarer
Postat av: Sis

Hahahahahaaa! Jag garvar ihjäl mig åt ditt inlägg om Noppe å dörren! Hahahahahaa!

2010-01-02 @ 19:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback