RSS 2.0

Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Skrivet: 2010-12-30 @ 02:10:00

Ett sista ögonblick alltså.. Då vill jag i så fall passa på att ta vara på just detta ögonblick och sammanfatta året som varit istället. Mycket nöje! ;)

Januari inleddes med att bada Vincent. Undrar om han ska få göra det i början av detta år också. Då blir han nog glad ;) Följande månader var jag nog mest insnöad. Det var först när våren kom som jag vaknade till liv igen. Färgade håret och gjorde Noppe vårfin och så fick jag besök från Gotland

Maj månad kom med stora steg. Underbart väder, fotograferande, premiärgrillning och en tripp till Stockholm och Karlstad stod då på schemat. Sedan kom Veckorevyn Blogawards 2010 till BikBok här i Örebro vilket jag självklart var i väg på. Hann med en dag i Stadsparken och en gruppfest innan jag gick på min första vecka semester i slutet av maj. Då var det dags för mig och Vincent att åka på en efterlängtad roadtrip. Första stoppet gjordes i Forkarby hos Lynn. Sedan fortsatte vi till Ellinor i Knivsta och var även till Sigtuna en sväng. Sista stoppet gjordes hos Hanna på Rådmansö. Hanna och jag åkte även in till Stockholm och gick på Sommarkrysset tillsammans med Johan. Sedan var det hem och börja jobba igen.

Midsommar kom och midsommar gick. En rätt lugn sådan. Fick besök av Ellinor och Patrik strax därefter. Alltid lika trevligt. I slutet av juli var det äntligen dags för ytterligare semester. Då gjorde jag och Linda en underbar resa till Barcelona och hälsade på Annika. När jag kommit hem därifrån efter två roliga veckor så var det dags för Putte i Parken. Vilket också var en upplevelse. Strax därefter blev jag sjukare än sjukast. Åt pencillin och hostmedicin med morfin. En vandrande zombie som inte kunde andas. Lyckades även fylla år däremellan också.

Helt plötsligt stod hösten i farstun. Tiden gick sjukt fort. Min nuvarande inneboende Catherine flyttade in och det har funkat klockrent från första dagen. Var sedan kattvakt och åkte till Gotland en sväng. Skrev högskoleprovet, fick punktering och var på ytterligare en gruppfest. Strax därefter började jag skriva dessa 30 dagar av personliga sanningar. Har jobbat en massa och bara försökt få vardagen att gå runt. Försökt få ordning på min mobil efter åtskilliga reparationer. Julstökat och allt vad det innebär och nu sitter jag här. Pank men lycklig. Väntar med spänning på det nya året.

Detta blogginlägg blev nog lite mer än ett ögonblick bara men det får ni ta. Gott nytt år på er! :)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 29 – Mina ambitioner.

Skrivet: 2010-12-29 @ 13:10:00
Mina ambitioner, eller skulle hellre vilja klassa det som mina mål, är att läsa och få godkänt i Matematik B för att sedan söka till universitetet i höst och förhoppningsvis komma in på Socionomutbildningen. Jag kommer även läsa till Administratör nu i vår. Samtidigt kommer jag även jobba precis som innan. Så mitt stora mål är väl framförallt att palla göra allt detta och lyckas. Fast är rätt envis och har bestämt mig så tror nog att det kommer gå bra. Några svordomar på vägen dit lär det dock bli :)

När jag väl är utbildad Socionom så är ju självklart målet att hitta ett jobb inom det som jag trivs med och känner att jag får ut något av. Framförallt känna att jag gör nytta och hjälper människor.

Sedan så har jag ju som mål att bli frisk helt och hållet. Känner att jag är på god väg och kan ha hittat vad som krävs. Ännu finns det en gnutta hopp kvar och det ska jag kämpa för att behålla.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 28 – Det här saknar jag.

Skrivet: 2010-12-28 @ 01:42:00
Forshaga. Behöver jag säga mer? Saknar mina underbara vänner. Saknar att ha dem bara några få dörrar bort. Saknar attt gå över "ghettot" i bara tofflorna. Saknar att ha någon att slå följe med ut med hunden. Saknar alla bus. Saknar att koka fullkornpasta mitt i natten med mitt Mysmongo. Saknar att vakna till att Johans krulliga huvud sticker in genom dörren och ber mig stänga av väckarklockan som tjuter som en brandalarm. Saknar att ha fest fast man inte får och alla historier som hör där till. Allt är numera minnen. Oförglömliga. Kommer dock alltid känna saknad.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 27 – Min favoritplats.

Skrivet: 2010-12-27 @ 11:25:00
Min favoritplats? Haha. Får jag säga gropen i soffan som jag alltid sitter i..? Hihi. Samma ställe jämt. Älskar annars min lägenhet generellt :) Eller min bil, älskar ju att köra bil.. Känna friheten. Fast det kanske inte kan räknas som en plats? Hm.. Neh, det får nog bli gropen :)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 26 – Mina rädslor.

Skrivet: 2010-12-26 @ 18:15:00
Jag är inte rädd för mörkret och inte för att titta på en skräckfilm själv däremot är jag rädd för att göra personer besviken på mig. Det kanske inte är en direkt rädsla men ogillar verkligen vetskapen av det. Vill därför alltid prata om allt och kan inte släppa saker utan att ha fått upprättelse. Sedan är jag nog en aning rädd för ormar. Skriker rätt ut när jag ser en på sommaren. Spindlar och getingar står inte speciellt högt på listan heller men de kan jag behärska mig i närheten utav i alla fall. Annars är jag inte rädd för så mycket. Tror jag.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julen 2010.

Skrivet: 2010-12-26 @ 15:23:00
Denna jul blev lite annorlunda mot tidigare år. Pappa jobbade och var därför borta hela julafton. Han fick öppna sina julklappar dagen innan när julgranen, efter många om och men, äntligen var klädd. Pappa hade nämligen inte satt i julstjärnan som han brukar göra innan han ställer fram granen. Så han fick stå och vingla på en stol för att sätta upp den i efterhand. Den blev både sned, mosade och lite trasig men tillslut gick det ;)

Sedan åkte Linda och Peter mysteriskt på magsjuka så det var bara jag, Annika och mamma som firade jul tillsammans på julafton. Fast det gick bra det med :) Höll fast vid de vanliga traditionerna som att äta julbord, kolla på Kalle Anka (även fast både jag och Annika somnade) och sedan öppna julklappar och spela spel :) Var i alla fall en mysig jul.

På juldagen blev det utgång med Annika :) Förfestade hemma hos mig och gick sedan ut på Strömpis. Blev en väldigt speciell kväll med ett för mig rätt annorlunda avslut :P Fast det finns en första gång för allt. Man ska känna att man lever.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 25 – En första.

Skrivet: 2010-12-25 @ 12:56:00
Det finns en första gång för allt. Vissa minns man, andra inte och vissa har man inte hunnit uppleva ännu. Det finns massa första gångs grejer jag skulle kunna skriva om men känner att det bara skulle hamna på en rätt sentimental nivå och det orkar jag inte med. Haha. En första gång som man inte riktigt vet vad det kommer leda till eller sluta med är dock alltid lika spännande :) En sådan ska jag försöka mig på nästa vecka. Hihi.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 24 – Det här får mig att gråta.

Skrivet: 2010-12-24 @ 00:05:02
Något som kan få mig att gråta är nog i flesta fall mig själv. Frustration. Självömkan. Totalt värdelöst men ibland nödvändigt. Rensar ur. Andra saker kan vara att se och känna människor i min närhet må dåligt. Sedan får jag väl erkänna att jag blivit blödig på senare år och kan därför till och med fälla en tår till en film..
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 23 – Det här får mig att må bättre.

Skrivet: 2010-12-23 @ 23:16:03
Att skriva. Mina underbara vänner. Musik. Att skratta. Vincent. Göra andra människor glada.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 22 – Det här upprör mig.

Skrivet: 2010-12-22 @ 22:48:00
Jag kan vara rätt hetsig ibland men det är inte så allvarligt som det låter. Saker som däremot gör mig upprörd på riktigt är när folk motarbetar en. Dryga, osympatiska människor med attitydsproblem som inte lyssnar. Folk som tar energi och på så sätt sprider negativ stämning. Sedan finns det självklart mer världsliga ting som kan göra mig upprörd så som krig och andra dumma och onödiga saker som finns i världen.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 21 – Ett annat ögonblick.

Skrivet: 2010-12-21 @ 18:27:00
Varför står det still? Har jag inget minne alls?

Eller så är mitt liv fullt av ögonblick så det är svårt att urskilja dem ;)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 20 – Den här månaden.

Skrivet: 2010-12-20 @ 23:37:00
Ja, nu är det ju inte så många dagar kvar av December. Planeringen ser dock ut som så att det blir att fira traditionsenlig jul med familjen hos mamma och pappa. På juldagen blir det utgång och skaka rumpa på Strömpis. Mellandagarna kommer innehålla jobb, jobb och jobb och sedan blir det helt plötsligt nyår varav planen inte är spikad ännu. Förslag välkomnas. Sedan har vi ny månad, nytt år och nya möjligheter. Känns som att 2011 kommer bli underbart :) 
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 19 – Detta ångrar jag.

Skrivet: 2010-12-19 @ 20:30:00
Jag försöker ha den inställningen att man inte ska ångra saker. Det tar bara onödig energi. Man kan oftast ändå inte göra något åt det så ingen idé att sitta och ha ångest. Fast självklart händer det ju att den smyger upp ändå när man minst anar. Men får jag välja så vill jag inte att mitt liv ska innehålla en massa saker jag ångrar av olika anledningar. Därför känner jag att det inte finns så mycket att berätta på den här punkten.

Det jag dock funderat på många gånger är om det är bättre att ångra något man gjort än att ångra något man inte gjort?
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 18 – Min favoritfödelsedag.

Skrivet: 2010-12-18 @ 19:24:00
Många födelsedagar har självklart haft stor betydelse genom åren. Men den jag minns starkast och som en ganska självklar favorit var min 20 års-dag

Dagen började med att jag gick upp rätt tidigt, just av den anledning att jag känner min familj och deras påhitt, så att jag var klar och i ordning till klockan 11:00 när de sagt att de skulle komma. Klockan hann dock passera 11:00 innan någon knackade på dörren och mina galna systrar stod där sjungandes med tårta. Nästa knackning kom strax efter.. men det var inte resten utav familjen utan Sofie, mitt älskade mysmongo, och hennes pojkvän :)

Resten utav dagen fortsatte med kubb, en virrig promenad (och ja jag är dålig på rebusar speciellt efter några glas bål), middag på Tybble restaurang/pizzeria, presentöppning vid specifika klockslag samt en hel del bål. Elin dök också upp lagom till middagen och det visade sig att hon inte var själv utan hade en viss "Angelo" med sig som också fick vara med senare på kvällen. Allting slutade med förfest hos mig, utgång på Frimis och sedan Grillcorner såklart. 

En välplanerad och genomtänkt födelsedag med lagomt mycket bus :) 

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dag 17 – Mitt favoritminne.

Skrivet: 2010-12-17 @ 15:33:00
Skulle nog vilja säga att allt som har med tiden i Forshaga att göra är mina favoritminnen. Det var den bästa tiden. Kan inte välja :) Fast sedan har jag ju världens sämsta minne också så det kanske är lite sånt som spelar in också.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 16 – Min första kyss.

Skrivet: 2010-12-16 @ 13:38:00
Alltså någon av dessa 30 dagar måste jag nog få säga pass på. Så jag gör det på denna :) Lite hemlig får man väl vara. Hihi.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 15 – Mina drömmar.

Skrivet: 2010-12-15 @ 21:21:00
Mina drömmar.. Alltså shit. Det är en svår rubrik. Eller kanske inte för den som redan har hela livet planerat men för en annan är det svårare däremot. Fast drömmar behöver ju inte alltid vara saker som kommer slå in. Drömmar är ju drömmar. Eller?

Har inga drömmar. Eller så har jag för mycket drömmar. Tror mer på det sistnämnda. Fast det verkar som om de inte vill hamna i bloggen bara.

När jag är gammal och grå vill jag i alla fall tänka tillbaka på livet och känna att jag är nöjd med allt jag gjort. Att jag levt och inte känna jag missat något. Att jag uppnått allt jag ville. Ingen ånger.

Mina drömmar ska inte förbli drömmar. Fast sedan kanske de ändras under tiden.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.

Skrivet: 2010-12-14 @ 19:26:52
Svarta leggings, jeanskjol, brunt linne och svart kofta. Inget märkvärdigt. Har haft annat att tänka på.
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 13 – Den här veckan.

Skrivet: 2010-12-13 @ 21:36:47
Den här veckan kommer innehålla en hel del jobb. Eller i alla fall många timmar hemifrån. Borta drygt elva timmar per dag. I morgon är jag ledig i alla fall. Så då ska jag försöka handla lite julklappar och styra upp en del på den fronten. Det jag ser fram emot denna vecka är fredagkväll och helgen. För då åker jag och Jesus till Hanna på Rådmansö. Det blir en liten återträff för några av oss hundsportare :) Jätte skoj! Längesedan vi sågs flera stycken samtidigt. Ska i väg på hundmässan och grejer.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 12 – I min handväska.

Skrivet: 2010-12-12 @ 22:17:16

Alltså.. Jag har verkligen sjukt mycket grejer i min väska. Det är jag fullt medveten om. Men man vet ju aldrig när men behöver det ena eller det andra. Vissa saker byts ut beroende på säsong men det som visas på bilden är det jag släpar runt på nu om dagarna. Haha. Jag vet.. jag har problem.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 11 – Mina syskon.

Skrivet: 2010-12-11 @ 23:00:00
Jag har bara systrar. Sammanlagt är de fyra stycken halvsystrar. Tyvärr har jag ingen jätte nära kontakt med de två som finns på pappas sida av olika anledningar. Annika och Linda på mammas sida är jag däremot uppväxt med och de två är så mycket systrar som de bara kan vara. Ingen utav oss tre har samma pappa. Mamma fick alla med sex års mellanrum. Så det är lätt att hålla rätt på åldern. Annika är alltså 27 år och Linda är 33 år.

Annika är den mest spralliga, impulsiva och galna av oss. Hon är otroligt generös och är lite av en slösare. Man ska leva livet medans man har chansen. Skratt är alltid nära i hennes sällskap samtidigt som hon kan vara allvarlig och klok också. Hon har båda fötterna på jorden och är självständig och stark.

Linda är den mest eftertänksamma av oss. Skriver listor och planerar. Har en del perfektionistiska drag, precis som jag. Detta betyder dock inte att hon är tråkig utan tvärtom. Hon kan bli otroligt exalterad över vissa saker och kan vara rätt högljudd. Släpper ibland kontrollen och tänker sig inte alltid för då och kan vara rätt flummig hon med. Har hört och kan även tänka mig hur hennes vilda yngre år såg ut. Haha.

Älskar er och tack för att ni finns! ♥
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.

Skrivet: 2010-12-11 @ 16:06:19
Detta hade jag på mig igår alltså. Vad jag har på mig idag tänker jag inte lägga upp. Mysmongo.

Började i alla fall gårdagen med att slänga på mig nå enkelt och bekvämt i all hast. Insåg sedan att hela jag var som en vandrande Gina Tricot. Dvs leggings, linne och tröja därifrån. Mys. Till kvällen bytte jag om inför julfesten med jobbet. Då hade jag lånat kläder av Korven så vet inte exakt vart de kommer ifrån. Gråa jeans och en svart top helt enkelt :) Se bilderna istället. Nu ska jag somna framför tvn.


Ni klagar väl inte på mina suddiga bilder i konstiga vinklar och skitiga spegel va? ;)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 9 – Min tro.

Skrivet: 2010-12-09 @ 17:58:33
"För vem ska jag tro på tro på tro på när.. Tro på när allt är såhär"

Jag tror på att man ska ta vara på livet och varje sekund. Jag tror på ärlighet. Jag tror på att det finns en mening med allt. Jag tror på att hur jävligt allting än känns så kommer det vända en vacker dag. Jag tror på att det finns något eller någon för alla. Jag tror på att familj och vänner slår högre än pengar. Jag tror på att ett skratt förlänger livet. Jag tror på att vara stark. Jag tror på att ta emot hjälp och släppa stoltheten när det behövs. Jag tror på att det är viktigt att se saker från olika perspektiv. Jag tror på att lyssna. Jag tror på att man ska vara på det sätt som man själv vill bli bemött. Jag tror på att lagom är bäst. 
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 8 – Ett ögonblick.

Skrivet: 2010-12-09 @ 16:10:14
Tack för inspirationen Sofie.

På ett ögonblick kan allt hända. På ett ögonblick kan allt vara över. På ett ögonblick kan allt vara förändrat.

De flesta beslut fattas på ett ögonblick. Man borde ta vara på dessa. De som förändrar. De som betyder. Stanna upp och tänka till. Ta till sig allt. Inte bara springa genom livet. Inte slösa massa tid. Allt händer av en mening. Allt hör ihop med något större. Meningen med livet.

Hur många starka, underbara eller livsavgörande ögonblick minns du egentligen? Tänk nu. Ett ögonblick. Jag tror att det är de små ögonblicken som får en att förstå helheten. Det handlar inte om att vara ledsen eller glad. Det handlar om att känna. Att leva. 

Att fatta ett sådant beslut tar en bråkdels sekund av ett liv och sedan är livet förändrat föralltid.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 7 – Min bästa vän.

Skrivet: 2010-12-09 @ 10:09:11
Det finns många i mitt liv som är bäst. Bäst på olika sätt. Personer som har en egen plats någonstans där inne. Personer som betyder allt. Jag kan därför inte välja ut någon och sätta stämpeln "Min bästa vän" på. Det skulle inte kännas rätt. De som lyssnar, ställer upp och alltid bryr sig hur nära eller hur långt bort de än befinner sig är mina riktiga vänner och däribland mina bästa vänner. Det är de personer som får mig att skratta och må bra.

Några har jag relativt nära till hands. Andra bor flera mil härifrån. Alla är dock bara ett telefonsamtal bort. Fast saknaden är ändå enorm.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 6 – Min dag.

Skrivet: 2010-12-06 @ 22:16:53
Dagen började klockan 05.00. Jag var förvånadsvärt pigg. Brukar ju alltid vara helt död annars. Men hade sovit för lite för att hamna i det stadiet. Så hela dagen på jobbet har jag gått på en energi som bara visar sig ibland och varit otroligt flummig.

Var hemma i Örebro strax efter tre och åkte direkt och handlade. Kom hem, packade upp och gick sedan ut med Vincent. Klockan 17.00 satte jag mig i soffan och då var det kört. All energi försvann och utan att jag kunde styra över det så däckade jag. Vaknade ungefär en timme senare och min nacke var totalt orörlig så la mig i sängen och sov en timme till istället. Upp strax efter 19.00 för att springa till tvättstugan och börja tvätta. Usch. Hade tänkt att städa och stå i också men har gått runt som en zombie här hemma så det blev det inget av. Springa ut och in till tvättstugan räcker. Har under tiden lagat mat och suttit en stund framför tvn och tittat på Top Model och Svenska Hollywoodfruar.

Nu väntar jag på den sista maskinen så jag kan sova sen. Catherine var snäll och tog med Vincent ut nu i kväll också. Hon behövde också vakna till lite.

Så en rätt händelselös dag egentligen. Förutom mina skrattattacker på jobbet.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 5 – Vad är kärlek.

Skrivet: 2010-12-05 @ 21:20:35
För mig är kärlek allt. Kärlek till min familj. Kärlek till mina vänner. Kärlek till hunden.

Alla behöver kärlek för att kunna ge kärlek. Kärlek kan dock vara så otroligt mycket. Det finns olika sorters kärlek. Det handlar som sagt inte bara om att ha en partner. Det handlar om att visa omtanke och uppskattning till de som betyder. Annars blir man vilsen. Så det handlar egentligen om att må bra. Livet vore ingenting utan kärlek. Jag mår bra av att se de jag tycker om vara lyckliga. Speciellt om man själv har varit en bidragande faktor. För övrigt så är det sjukt jobbigt när jag får en känsla av att någon ogillar mig. Men sånt ska jag inte gå in på nu.. 

Även om kärlek kan vara otroligt svårt så är det alltid i slutänden värt det. För vad vore livet utan pirr i magen?

När man sätter sig ner och funderar på detta så inser man hur svårt det är att beskriva. Kärlek är ju kärlek. Inget annat ord kan ju beskriva kärlek. Kärlek är ju redan ett ord :)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Skrivet: 2010-12-05 @ 20:22:02
Gårdagens plan var att jag skulle gå upp tidigt och åka till affären och handla frukost eftersom jag visste att jag inte hade något hemma. Tror ni att planen höll? Nej. Jag vaknade alldeles för sent som vanligt och insåg att det bara var att göra sig i ordning på tom mage för att åka till Nora. Fick köpa frukost som jag åt på vägen istället. Bra planering som sagt. 

Några timmar senare fick jag pommes och beasås av mamma så det kunde jag inte tacka nej till.

Sedan åkte jag hem till Jesus och lagade potatis och fiskbullar till henne och mig. Lagomt lyxig lördagsmiddag ;)

Kvällen avslutades framför en film med en massa götte.. Bland annat mammas hemmagjorda praliner och pistagenötter som jag egentligen inte tål. Hehe.


För övrigt.. Fiskbullarna fastna inte på bild.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 3 – Mina föräldrar.

Skrivet: 2010-12-03 @ 01:00:00
Min mamma heter Louise och min pappa heter Christer. Båda två har värmländska rötter. Mamma är från Karlstad och pappa är från Hällefors ursprungligen. Mamma är en riktig hemmafru om hon får säga det själv, hon har varit sjukpensionär sedan hon skadade ryggen för många många år sedan och har därefter gjort det bästa av situationen. Hon har alltid varit hemma under min uppväxt och tagit hand om hemmet och sysselsätter sig numera med diverse hobbys som t ex målning och pralintillverkning. Pappa jobbar som räddningsledare och brandinspektör inom brandkåren. När han väl är hemma kan han knappt sitta still. Har oftast något han måste eller borde göra antingen gällande jobbet, huset eller jaktlaget han är med i. En händig karl är vad han är :)

Båda mina föräldrar är helt otroliga och ställer alltid upp i vått och torrt. Vet att jag alltid kan komma till dem vad det än är. De är underbara och ibland förstår jag nog inte hur bra jag har det. Älskar dem enormt mycket även om jag säger det alldeles för sällan.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 2 – Min första kärlek.

Skrivet: 2010-12-02 @ 01:00:00
Ni som har följ min blogg länge har hört om detta förut. Väljer därför att inte skriva vidare ingående om det. Min första riktiga kärlek blev jag tillsammans med hösten 2007 och då hade vi känt varandra i 2 år. Fick kontakt med honom genom min dåvarande kombo. Jag och J har gått igenom det mesta. Både bra och dåliga saker. Men en dag tog det bara stopp. Detta var våren 2009. Vi är idag fortfarande bra vänner. Med tanke på allt är det inte annat än förståeligt. Många klarar inte av att vara vän med sina ex. Jag ser det inte som ett problem. Önskar honom all lycka.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 1 - Presentera mig själv.

Skrivet: 2010-12-01 @ 01:00:00

Allting började på BB i Karlstad klockan 11.27 den 22 augusti 1989. Då kom jag, Anna, till världen. Mitt första levnadsår tillbringade jag i Filipstad och sedan flyttade jag och resten av min värmländska familj ner till Ed i Dalsland. Där bodde vi på en gård på landet. Med händerna i sidan, gummistövlarna på fel fot och med bestämd min sprang jag runt där på gården i fem år. Sedan var det dags för flytt. Denna gång hamnade vi i Nora utanför Örebro. Tio år av mitt liv och allt vad det innebär fick Nora tills jag som 16-åring bestämde mig för att återvända till de värmländska skogarna.

Flyttlasset för mig och min cairnterrier Vincent gick då iväg till Forshaga för att plugga på Hundsportgymnasiet. Detta visade sig bli början av de tre hittills bästa åren i mitt liv. Jag hade aldrig varit den människa jag är i dag om jag inte flyttat dit. Växte otroligt mycket och den erfarenheten är något jag alltid kommer bära med mig. Underbara minnen och vänner för livet.

Studenten kom och det var dags att flytta igen. Denna gång blev det till Örebro och tillsammans med min dåvarande pojkvän. Nu bor jag och Vincent, sedan våren 2009, i en liten trea i Örebro. För någon månad sedan flyttade även Catherine från Stockholm in. Hon pluggar juridik och jag hade ett rum till övers så det passade oss båda utmärkt. Funkar finfint :)

För övrigt så jobbar jag sedan mer än två år tillbaka med kundservice. Vet inte rikigt vad framtiden kommer att bjuda på men har en del funderingar kring vad jag ska göra med mitt liv. Tycker om mitt jobb av många anledningar men det är inget man går i pension ifrån.

Som person är jag nog rätt envis, ärlig, omtänksam och pålitlig. Jag har endel perfektionistiska drag och hetsar ibland upp mig över småsaker. Min omgivning kan nog tycka att jag är alldeles för petig. För mig är det dock viktigt att det jag gör blir bra. Jag är dessutom sjukt morgontrött och humöret på morgonen är inte alltid det bästa heller. Kan även bli riktigt jävlig när jag är hungrig.

Fast sedan vill jag nog påstå att jag är en person med ett stort hjärta och är oftast snäll även om jag tycker om att retas ibland. Försöker alltid ställa upp och finnas där för de i min omgivning som behöver det. Jag är den vän du kan väcka mitt i natten.

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()