RSS 2.0

Frustration.

Skrivet: 2009-09-28 @ 23:19:08

Står och trampar på samma ställe. På samma ställe som jag stod för flera månader sedan också. Till vilken nytta? Jag vet vad jag vill ha men försöker få det på helt fel sätt. Det är svårt att börja om. Svårt att bryta cirkeln.Om du inte vet vart du ska, spelar det ingen roll vilken väg du tar.

 

Permalink Vardagen Kommentarer (6) Trackbacks ()


Noppe.

Skrivet: 2009-09-06 @ 00:40:29

För er som har missat det så är jag numera ägare till en champangefärgad Saab 9000CS GLE 2,3 :) Noppe är hans namn, döpt efter champangen och inte gubben. Haha. Fick honom när jag fyllde år så nu har jag en ny älskling att pilla med. Älskar dessutom frihetskänslan. Det var helt underbart när jag klarade körkortet för 1 ½ år sedan och känna att man kunde köra själv och inte var beroende utav bussar eller andra. Men nu.. När man har en egen bil också. Går inte att beskriva. Bara att kunna åka vart man vill när man vill även om det bara är till affären så känner man sig otroligt fri. Jag och Noppe har många äventyr att vara med om :)Min skumpande sjuttonåring!

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gammal.

Skrivet: 2009-09-06 @ 00:24:22

Jaha, då var man 20 år fyllda. Börjar nästan bli gammal. Är det nu livet börjar eller slutar? Det blir väl vad man gör det till.. Hihi..

Födelsedagen, den 22 augusti, var i alla fall händelserik. Jag gick upp tidigt, just av den anledning att jag känner min familj och deras påhitt, så att jag var klar och i ordning till klockan 11:00 när de sagt att de skulle komma. Klockan hann dock passera 11:00 innan någon knackade på dörren och mina galna systrar stod där sjungandes med tårta. Nästa knackning kom strax efter.. men det var inte resten utav familjen utan Sofie, mitt älskade mysmongo och hennes pojkvän :)

Resten utav dagen fortsatte med kubb, en virrig promenad (och ja jag är dålig på rebusar speciellt efter några glas bål), middag på Tybble restaurang/pizzeria, presentöppning vid specifika klockslag samt en hel del bål. Elin dök också upp lagom till middagen och det visade sig att hon inte var själv utan hade en viss "Angelo" med sig som också fick vara med senare på kvällen. Allting slutade med förfest hos mig, utgång på Frimis och sedan Grillcorner såklart.


(Klicka på bilderna för att se dem i större format)

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Alghero.

Skrivet: 2009-09-05 @ 23:45:50

Hemkommen sedan länge från Alghero, Sardinien - Italien. Två veckor av semestern spenderades där.. Den välbehövliga semestern. Jag hade tänkt att göra en ordentlig utvärdering utav vistelsen men minnet och motivationen har svikit mig ytterligare en gång. Kort och gott så var det varmt, soligt, sandigt och dyrt. Vi hann med en hel del sol och bad men även lite utflykter som t ex sardisk afton och snorkling. Fanns sina för- och nackdelar precis som på de flesta ställen. Nu har jag varit där och har den upplevelsen i bagaget. Lägger ut lite bilder istället så att ni får se lite själva.

(Klicka på bilderna för att se dem i större format)

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()