RSS 2.0

Mupp.

Skrivet: 2009-11-26 @ 17:07:09

Hämnden är ljuv...

Ville bara tala om för alla, som inte redan vet det, att Jesus är en mupp! (Och nej.. Jag menar inte Guds son.)

Fast.. Även om hon är en mupp så är hon en ganska busig sådan. Jag fick nämligen en present idag :) Det hade tydligen stått mitt namn på den.. Förstår inte riktigt vad hon menar ;) Gör ni?

Och du, Jesus, våga inte ge igen på detta nu.. Då är det krig! Jag har många kort att spela. Det är egentligen bara att inse faktum. Du är en mupp. Lär dig leva med det.

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jul.

Skrivet: 2009-11-24 @ 21:00:50
Ja, då var det bara en månad kvar till julafton. Denna månad kommer också vara förbi på ett ögonblick. Tiden går så otroligt fort. Vad gör jag med den egentligen? Inge vettigt.. Aja.. Inte så mycket mer med det. Det börjar bli dags att julpynta. Syrran sa att hon nog inte skulle göra det i år, eftersom hon också är singel nu. Hon menade att det bara skulle vara deprimerande. Men.. Hm.. Jag ska nog pynta lite i alla fall, kanske mest för att jag har ett helt rum till övers men också för att det hör julen till. Spelar ingen roll om jag är ensam eller med någon, det ger ett trevligt avbrott i vardagen. Annars kommer ju alla dagar kännas precis likadana och det är det jag tycker är deprimerande. Att man står och trampar och bara låter tiden gå. Om det är kallt och jävligt ute så piggar väl lite julstämning upp åtminstone. Julen betyder ju familjemys, paket, hyacinter, julbak och mycket mer :) Samt.. Juldagen och Nyår som betyder Party med stort P..

Och för er som inte vet...

Imorrn kommer lönen! Wieee.. Då kan man vara lycklig en dag och sedan är den slut igen. Alltid lika kul. Fast man ska vara riktigt glad att man har ett jobb så att man åtminstone får lön varje månad.

Idag har, för övrigt, varit en riktigt snurrig dag. Mer än vanligt alltså. Allt började med att mitt batterilock till Mp3n försvann spårlöst i Noppe. Hittar det ingenstans. Höll i det när jag bytte batteri och sedan.. så höll jag inte i det längre. Han var väl hungrig stackarn. Dagen fortsatte sedan med att jag fick mail från en person på en högre avdelning på jobbet som ville göra en snäll sak för mig men som slutade i att det blev tvärtom. Grr.. Sedan har det bara fortsatt med knasiga händelser, hostattacker och diskussioner både på jobbet och hemma. Både med mig själv och med andra. Men mer än så skrivs inte här.. Jag vill ju inte verka mer konstig än vad jag redan gör och att jag har en utförlig förklaring till varför jag var en Tallkotte i mitt förra liv, det hör inte hit.
Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Strömpis.

Skrivet: 2009-11-21 @ 02:18:59
Förra lördagen, den 14 november, var en innehållsrik dag. Eller.. rättare sagt en stressig dag som det alltid blir när jag ska göra något. Jag har blivit något av en pedantisk tidsoptimist med kontrollbehov. Detta är inte en så bra kombination vill jag lova. Speciellt inte när allt raserar pga min morgontrötthet. Men i alla fall.. Dagen börjades alldeles för sent med att duscha och göra mig i ordning inför kvällen samtidigt som jag städade och skötte om den där håriga saken. Stress, stress.. Eftersom det var utgång på schemat behövde jag en väska så jag skulle slippa stoppa mobilen och pengarna på ställen där de inte hör hemma.

Planen var att befinna mig hos Moa i Nora klockan 15.30. Klockan 14:45 parkerade jag bilen vid konserthuset i Örebro, sprang upp på stan och köpte en väska. Åkte mot Nora. Upp till föräldrarna för att i princip slänga in Vincent och var sedan utanför Moa klockan 15.27. Bra jobbat! Guldstjärna till mig :) Dagen fortsatte med mat och tårta tillsammans med Moa och hennes släkt och vänner. Man får ju inte missa när Korven äntligen fyller 20 år förstår ni väl. Det var trevligt.

Moa, Anna och Sara hade börjat smygdricka redan på dagen medans jag tålmodigt väntade på min tur som skulle bli först när vi tagit oss in till Örebro. Tiden gick segt.. Klockan 20.00 var vi sedan på väg. Det fick nästan bli gasen i botten ett tag där om jag skulle hinna dricka något innan vi skulle bege oss till krogen. Väl i Örebro hölls förfesten hos mig och sedan bar det i väg mot Strömpis. Per fick leka taxichaufför eftersom alla riktiga taxi var upptagna kl 23.00 en lördagkväll. Undrar vad de gjorde. Hehe.. Men det löste sig ju smidigt i alla fall. Det tackar jag för :)

Första gången på Strömpis.. Väntar nog med ett utlåtande om vad jag tyckte. Måste nog ge det en till chans. Blev inte jätte imponerad men det var ju i alla fall inte total katastrof som vissa andra krogar i Örebro. Så ja.. Det kanske är något att satsa på när man behöver lite omväxling. Frimis i all ära men man får passa sig att för att få för mycket av det goda. Sådant slutar ofta illa..

Meningen var ju att det skulle bli utgång även denna helg. Eftersom Nelly High Heels Party kommer till Örebro och Strömpis. Men mina allra sista pengar gick till bensin vilket gör att jag nu är totalt jävla pank och inte kan göra något annat än att sitta hemma och mögla tillsammans med min disk. Kul hade det varit. Kommer sitta här och avundas alla shoe-lovers som är där och som får välja ett par skor. Buhuu.. Säger bara: "Livet är helt jävla fucking stenhårt" för att citera en väldigt klok flicka.

Någon som har lust att ge mig en miljon eller hundra? Det är helt okej i så fall..

Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Regn.

Skrivet: 2009-11-18 @ 23:36:45
Nu har det legat ett konstant moln- och regntäcke över Örebro alldeles för många dagar om jag får säga min mening. Kan någon vara så vänlig och göra något åt detta eviga dis som aldrig tycks försvinna? Man blir ju nästan deprimerad. Men men..

Snart kommer lönen vilket betyder att November snart är slut och vi går in i December och mot slutet av år 2009. Shit.. Är det bara jag som tycker att tiden gått otroligt fort? Dags att ta fram julgranen igen. Fira jul och nyår i ytterligare en ny lägenhet men denna gång på egen hand. Förutom julafton såklart, då måste man vara med familjen samt nyårsafton som har varit planerad sedan i somras :) Alla som vill vara med kan höra av sig då detta år blir det bannemig röjj!

För övrigt så var schemat för December faktiskt riktigt skönt, ledig över helgerna vilket betyder att det blir fyra dagar i sträck både över jul och nyår. Hihi.. Dessutom är jag ledig helgen då Hund 2009 är så ska kolla över möjligheten att åka dit beroende på hur lönen ser ut. Julfesten på jobbet är ju den helgen också, men att vara full i Karlskoga tillsammans med hela jobbet är nog inget jag väljer före att åka till Stockholm och träffa de som betyder :) Även om det finns roliga och trevliga människor där också så ser jag ju dem varje dag i skillnad från det gamla Forshaga gänget.
Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


End.

Skrivet: 2009-11-13 @ 21:16:34
"So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the fellin' still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

Sun will shine for you
'Cause I adore you..."
Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Födelsedagsbarnen.

Skrivet: 2009-11-11 @ 22:43:14

Nu har även Johan, Sofie och Lynn fyllt 20 år och blivit sk vuxna. Grattis på er!! Välkomna till en ålder och en tid då allting börjar gå utför och det inte finns något mer att se fram emot förutom pensionen. Haha!


Från vänster: Johan, Sofie och Lynn - De är lika galna som de ser ut!

Men okej, de kan faktiskt se normala ut också. Fast bara i balkläder ;)

Från vänster: Ellinor, Johan, Sofie, Jag och Lynn.

Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


November.

Skrivet: 2009-11-05 @ 00:10:56

Då var det november. Inga löv kvar på träden. Mörkt när man åker till jobbet. Mörkt när man kommer hem igen. Idag ligger det dessutom snö på marken och tillråga på allt så är jag sjuk. Men då har jag förhoppningsvis haft min vanliga höstförkylning nu och kommer vara frisk fram till sommaren. Nu är jag ledig i två dagar, jobbar nämligen i helgen. Så ska åka och hämta hem Vincent imorrn.

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Halloween.

Skrivet: 2009-11-03 @ 19:17:07
Ingenting blir riktigt som man tänkt sig. Annika och jag hade planerat utgång på lördagen. Utklädda. Men det blev.. Utgång på fredagen. Inte utklädda. Hehe :) Det var kul i alla fall.. Fast missade allt ståhej som var utlovat. Men men..

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()