RSS 2.0

Juldagen.

Skrivet: 2009-12-27 @ 03:16:51

Förfest hos mig. Utgång på Strömpis. Säger bara det.. Galen kväll! Jag, Annika, Jessika och Jesus poppade musik, tog en massa kort, spelade ölspel och skålade många många gånger. Sedan så trillade jag i min egna trapp och hade sönder strumpbyxorna. Hade tänkt hela veckan att någon kommer trilla där i onyktert tillstånd. Men det skulle ju inte vara jag! Vi tog taxin in till stan och möttes av världens längsta kö in på Strömpis men eftersom vi hade förköp så kom vi in på en gång. Nice! Väl inne var det ett riktigt drag. Mycket folk! Roligt folk. Knasigt folk. Dansade i flera timmar och sedan var det dags för hemgång. Då kom smärtan i fötterna. Min kära syster bar mig en bit men försökte sedan sälja mig vidare. Sedan fällde hon mig. Haltat fram idag pga smärtan i smalbenet. Det är syskonkärlek det. Eller? Fast hon själv halkade i en ölpöl och har rejäla blåmärken på kroppen så hon fick så hon teg ändå. Så som sagt.. Galet var det.

Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Julafton.

Skrivet: 2009-12-27 @ 01:28:31
Julafton spenderades hos mina föräldrar med hela familjen. Vaknade upp och hade faktiskt lite mer julkänsla. Fick tillbaka lite minnen från när man var mindre. Vi åt frukost tillsammans och sedan fortsatte dagen som den brukar. Umgicks fram tills maten var klar och sedan såg vi på Kalle Anka så klart. Tradition är ju tradition.. Sedan öppnade vi julklappar :) Nöjd med det jag fick. Tack!


Bild1. En samlingsbild på de flesta saker jag fick. 
Bild2. Jag och Vincent (och mina snygga tofflor).
Bild3. Jag och syster yster :)

Permalink Vardagen Kommentarer (7) Trackbacks ()


Gravitypoint's bloggtävling.

Skrivet: 2009-12-24 @ 11:41:39
Jag är egentligen ingen tävlingsmänniska. Men det kan vara en kul grej ibland. Vad har man att förlora? So.. I will give it a try.

Gravitypoint är ett företag som håller på med webbdesign, webbutveckling, sökmotoroptimering och allt som kan tänkas behövas för att få fram en så optimal hemsida som möjligt. De ger dessutom varje kund en personlig upplevelse. Så detta är inget företag som massproducerar utan varje hemsida är unik och styrs utav kundens egna önskemål. Gravitypoint är ett företag som sätter kunden i fokus, något som blir mer och mer eftertraktat. Alla vill väl ha personlig service? Vikten läggs inte på höga priser utan i att hitta den bästa lösningen för båda parter och med tanke på att de brinner för det de gör kan man vara säker på att hemsidan är byggd ordentligt och med moderna tekniker. Något som är A och O i de flesta sammanhang. 

Deras hemsida och blogg hittar du på gravitypoint.se eller gpoint.se. Då kan du även, precis som jag, delta i deras bloggtävling. "It can only be good when you have found the g point" ;)
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorrn.

Skrivet: 2009-12-23 @ 23:58:25
Tro det eller ej så är det julafton imorgon. Om två minuter närmare bestämt. Vart är den där julkänslan man brukade ha? Eller som jag i alla fall har för mig jag brukade ha.. Försvann den när man blev vuxen tro? Usch.. Hemska tanke. Befinner mig i alla fall hos mina föräldrar och lyssnar på när Kokko frågar om vi ska gå och lägga oss och säger godnatt i sin ensamhet där i buren. Han har nog rätt. Är nog dags att sova snart. Och sedan vakna upp, förhoppningsvis på rätt sida beroende på hur min hyperaktiva syster beter sig, och verkligen känna att det är jul. Skulle vara trevligt. Hihi..

Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


Prövotid.

Skrivet: 2009-12-21 @ 13:56:31
Idag firar jag och mitt körkort två år. Vilket betyder att prövotiden är över. Wieee.. Även om det inte gör så mycket skillnad så känns det i alla fall bättre. Undrar dock om jag någonsin kommer kunna parkera rakt? ;) Ingen är ju helt fullärd och kan precis allt när man tar körkort, det vore helt omöjligt. Träning ger färdighet. Men två år senare så tycks de där jäkla parkeringsrutorna fortfarande aldrig vara placerade som jag tycker. Kanske är jag som är sne? Men men.. Vad gör det då..?

Noppe, min lilla skumpande saab, är i alla fall hemma igen. Får se hur länge han håller denna gång.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobba.

Skrivet: 2009-12-19 @ 18:11:49

Jobbar denna helgen. Var ledig igår. Bara några dagar kvar till jul nu. Ska bli skönt att vara ledig lite. Misstänker dock att tiden kommer gå alldeles för fort. Men men.. Berättade jag att vi för en gångsskull har en kul tävling på jobbet? En som det faktiskt är värt att anstränga sig lite för. Den går ut på att när man har gjort olika saker så ska man skrika tomte eller snögubbe till en chef som man då får en chokladtomte utav. Har man samlat tre stycken får man en biobiljett. Jag fick två idag. Hihi..

Jag har lite smått panik just nu. Har ingenting att ha på mig på juldagen. Klänningen som jag gått och spanat in var ju självklart helt och hållet borta idag när jag skulle handla. Hittade inget annat. Plus att det är värsta julrushen. Hatar när det är mycket folk i vanliga fall så detta klarar jag knappt av. Vad ska jag göra nu? Hade ju en bild i huvudet på vad jag skulle ha på mig. Nu har jag ju inget alls att ha till jackan jag fått av Jesper i förtidig julklapp. Total katastof. Buhuu.. Får ge mig ut på måndag igen. Suck.. Vilka problem jag har.

Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snö.

Skrivet: 2009-12-16 @ 13:46:23

Äntligen har snön kommit. Härligt att det blir så mycket ljusare på en gång. En vinter och jul utan snö går knappt att föreställa sig. Visst, jag kommer klaga på att det är kallt, blött och jävligt också. Precis lika mycket som jag klagar på att det är för varmt på sommaren. Men det betyder inte att jag inte vill vara utan en riktigt varm sommar eller en snöig vinter. Det hör ju till det svenska klimatet.

Igår fick vi en julklapp av våran gruppchef. Hon är ju bara för söt. Kommer bli tråkigt när hon går hem på mammaledighet i mars. Hoppas verkligen att den nya chefen är minst lika bra. Hon får nog mycket att leva upp till.

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Lucia.

Skrivet: 2009-12-13 @ 20:14:30

Idag är det Lucia. Har firat detta med att diska, städa och umgås lite med min syster. Dessutom har jag byggt ihop granen och pyntat den. Ställt fram lite julprydnader också. Så nu är jag klar inför julen. Jobbar ju en del fram tills dess så lika bra att få allt gjort nu. Känns skönt. Mysigt blev det.


Jag lovar, granen är MYCKET finare i verkligheten än på bild!

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


2012.

Skrivet: 2009-12-13 @ 02:20:06

Var och såg 2012 på bio i eftermiddags. Sjukt bra film. En film som man verkligen ska se på bio för att få med alla otroliga effekter. Det händer verkligen saker hela tiden. Framför allt tycker jag att filmen får en att tänka till. I alla fall jag. Denna film fick en helt annan innebörd än vad The day after tomorrow fick. För nu lever vi i det. Klimathotet.

Det står i tidningen varje dag om att temperaturen stiger, permafrosten i Alaska och glaciärerna i Afrika smälter, skyfall förstör människors hem i England och Maldiverna riskerar att sjunka. Ingen har väl heller missat isbjörnarnas förändrade levnadsförhållanden som gör dem till kannibaler? Vart är världen på väg? Många människor tycker att klimathotet är överdrivet och har förstorats upp i media. Men vad spelar det för roll egentligen? Detta drabbar oss alla.. Och då är väl bara bra om det inte är lika farligt som media vill få det till. För då kanske vi har en chans att göra något innan det är försent? Vi kan inte bara leva i nuet och vara så egoistiska och blunda för sådant som vi inte gillar. Måste ta tag i saker och ting. Våran värld är redan förändrad och är inte som den varit förut. Märker inte folk att det går utför? Här i Sverige t ex kommer vi inte ha någon snö tillslut. Ingen vit jul. Bara massa regn och nederbörd. Mörker.

Mina ögon har i alla fall öppnats. Vad krävs för att dina ska göra det?

Permalink Filmer Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idol.

Skrivet: 2009-12-12 @ 23:56:00
Bättre sent än aldrig.. Nu har jag äntligen sett finalen utav Idol 2009. Jobbade ju i fredags och varit upptagen hela dagen idag med julklappsköp och bio. Visste dock redan vem som vunnit. Hade lyckats undvika vetskapen om det i flera timmar, hade undvikit facebook, aftonbladet och alla sidor som det kunde tänkas visas på tills jag av en slump gick in på Twitter. Boooom! Tack Miss Flowertvigg. Hihi.. Aja, det var helt enkelt oundvikligt. Hade ju sett det på löpsedlarna på stan i dag om inte annat. Men.. Rätt person vann i alla fall! Helt klart. Han har varit min favorit redan från början. Så tyckte det var solklart. Calle kanske är bra men Erik, han är bannemig en Idol! Vinnarlåten är dessutom riktigt riktigt bra.

Förstår dock inte denna hysteri det blev kring hans flickvän? Varför tycker folk att hon är så otroligt pinsam och att hon står kvar av egen vinning och bara vill vara i rampljuset? Hade det varit så hade hon väl inte varit anonym under hela idol. Då hade hon väl trätt fram tidigare om hon ville visa vem hon var och att hon var hans flickvän. Förstår verkligen varför hon står kvar.. De har inte setts på jätte länge och så vinner han hela Idol, då är det väl självklart att hon vill vara med och dela det med honom. Äntligen få vara nära. Måste vara en otrolig känsla och det var inte så att han tyckte det var jobbigt att hon stod kvar. Utan han höll faktiskt kvar henne och hon backade undan när han släppte. Så hon var inte pinsam någonstans. De säger dessutom själva att detta var ett tillfälle att motsäga alla rykten som gått kring deras förhållande. Så jag tycker bara att hon var jätte söt och att hela grejen var så otroligt gullig.

Svenska folket däremot borde kanske, för en gång skull, inse att folk kan faktiskt tycka om varandra och vilja vara med varandra och dela saker med varandra utan att någon av dem gör det för egen personlig vinning. Ingen kan egentligen säga vad de skulle ha gjort i det ögonblicket. För de var inte där. Så kan inte Erik och hans familj bara få njuta utav detta? Utan en massa onödiga rubriker och "skandaler".

Permalink Vardagen Kommentarer (6) Trackbacks ()


Julklappar.

Skrivet: 2009-12-11 @ 23:49:40
I morgon ska jag på stan och handla julklappar. Har svårt att bestämma mig för vad som är bäst. Att få julklappar eller att ge? Visst, att få saker är ju alltid kul. Speciellt om det är något som man behöver eller som man märker att personen i fråga lagt ner tid på för att skaffa. Behöver inte vara dyra saker utan bara något personligt. Saker som betyder. Men det är ju samma sak när man ska ge bort något.. Det är alltid kul när man kommer på något riktigt bra. Något som personen knappt själv visste att den behövde. Något som nämnts någongång under året men som glömts fram till jul. Som sedan blir mer än uppskattat. Eller bara något riktigt knasigt. Som en valnöt. För när man får en valnöt från någon i våran familj, då ska man veta att det är inte bara en vanlig nöt. Utan den är speciell. Det är helt enkelt "insidan som räknas".

Så vad tycker ni? Är det bäst att få julklappar eller att ge bort? För julen handlar ju om så många olika saker.. Vad tycker ni är det bästa med julen? Svara gärna i undersökningen nedan!

Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gratis.

Skrivet: 2009-12-11 @ 23:16:32

Gratis är gott.. Eller vad säger ni? Jag har ganska nyligen blivit medlem på Gratisbio.se eftersom jag vet många andra som är medlemmar där och det är verkligen en tjänst som funkar. Man samlar poäng på sidan genom att bara vara aktiv, göra frågeformulär, delta i tävlingar och massa annat. Det är super enkelt och kräver inte mycket energi eller tid. När man har samlat ihop en viss summa poäng så kan man växla in dessa mot biobiljetter och present på t ex gina tricot, nelly, din sko, ica, lagerhaus, the body shop m fl. Det finns något för alla. Att bli medlem på sidan är självklart också helt gratis. Så man förlorar ingenting utan tjänar bara på det. Bra va?

Klicka på bannern nedan för att komma till sidan, bara att börja samla poäng på en gång! För som sagt.. Gratis är gott. Så vad har ni att förlora?


Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jultema.

Skrivet: 2009-12-09 @ 17:29:19
Som vissa redan har sett så har jag gett bloggen lite julstämning. Tycker det är alldeles för grått, blött och trist i vardagen så jag tänkte jag kunde försöka pigga upp lite här i alla fall. Fram emot jul kanske det blir en överraskning till er läsare också. Ni som känner mig vet ju att jag kan vara lite finurlig.

För övrig kan jag tala om att jag tror Noppe (min bil) försöker ta självmord. Han ska åka i väg på rehabilitering i helgen så jag hoppas att han kan bli frisk en gång för alla.
Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


December.

Skrivet: 2009-12-02 @ 12:05:19
Äntligen är November över och det har slutat regna. Nu är december här tillsammans med solen, kylan och frosten. Det passar mig bättre. I min nya jacka slipper jag frysa så det får hellre vara kallt än regnigt. Lite jobbigt att skrapa rutorna på bilen bara, men man kan inte få allt.

I söndags var familjen här på inflyttningsfika (ex antal månader sent). Så det blev lite kombinerat med adventsfika istället. Jag skulle ha bakat och lånade ett ägg av Annika men fattades andra ingredienser också så det blev inget bak. Det var dessutom skönare att sova. Min familj känner ju mig så det dög nog med köpta bullar. Har tagit fram adventsljusstaken och fick en julgrupp av familjen så nu är det lite julpyntat här hemma. Julgranen kommer fram strax innan jul :) Får väl lägga Vincents paket där under. Om han får några, vet inte om han varit tillräckligt snäll i år. Gammelgubben.

Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vaccination.

Skrivet: 2009-12-01 @ 12:35:43
Jag går inte baklänges och har inte tappat lukt- och smaksinnet.. Efter att jag vaccinerade mig i fredags har jag haft feber och huvudvärk samt extremt ont i armen. Det var som om man hade förlorat en arm, den var helt död. Men det har inte varit värre än så.. Nu har jag det ju gjort i alla fall. Slippa tänka på det där. Hellre lite biverkningar, pga sprutan en dag eller två, istället för att få svininfluensan och bli sjuk mycket längre än så. Hatar att vara sjuk.
Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()