RSS 2.0

Längtan efter större.

Skrivet: 2013-01-14 @ 21:59:08

Det kliar i fingrarna. Måste verkligen hejda mig. Annars kommer jag impulsflytta utan att det blir helt bra.

Vill ha något större. Har sagt det förut men säger det igen.. Längtar efter ett ordentligt kök. Ett större sovrum. Mer yta, mer möjligheter. Tänk om vi hade haft råd med ett hus.

Tankarna går.. Ska man flytta till en större lägenhet som är dubbelt så dyr bara för sakens skull eller ska man stå ut i denna och försöka lägga undan pengar? Pengar till något eget. Det är så kluvet. Känns så långt bort. Tar ju ett tag innan man sparat ihop till några miljoner. Hur länge kommer vi stå ut på 45kvm där det alltid måste flyttas på något för att få fram eller in med något annat..

Men när jag börjar tänka efter så har vi några svåra krav på en ny lägenhet.. Samt många önskemål.

Man är ju bortskämd så kan ju inte flytta utan tillgång till garage. Heller inte utan fiber (iaf så länge vi snackar lägenhet). Garage kommer bli svårt att få tag i igen. Så får intala mig att utan det blir det ingen ny lägenhet. Annars skulle jag nog ha flyttat imorrn.

Jocke önskar även badkar. Sen en uteplats vore inte fel. Möjlighet till diskmaskin och tvättmaskin. 3-4 rum. Egen ingång. Ni hör ju.. Inte möjligt för fem öre. Men drömma går ju.. En dag så.

Älskar dessutom området vi bor i.. Stillsamt plus nära till naturen och kossorna, för hundens skull. Har bott på Norr och gillar det inte. Har bott på Väster men under åren har det blivit mer slum i mina ögon. Enda som skulle kunna få mig dit vore en etagelägenhet. Söder känner jag inte till så mycket.. Kanske kan vara nå men skulle sakna kossorna. Centrum är det därför inget snack om ens.

Dock skulle nog det perfekta radhuset kunna få mig att flytta tom utanför Örebro.

Snälla kan någon ordna så vi får en lägenhet i husen bredvid? Det skulle vara perfekt för att stilla begäret. Eller om någon vill skänka 2 miljoner så vore det ännu mer perfekt. Då vet jag exakt vad jag skulle köpa..

Om jag slutar shoppa kanske vi når målet snabbare ;)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh jag vet hur det är..! Jag kollar gårdar och drömmer mig bort varje dag! Vill inget hellre än att hitta min gård, hittade den perfekta häromdan..! I Nybro dock, men den var heeelt underbar...!

2013-01-15 @ 05:37:31
Postat av: Sofie

Jag hade inte bosatt mig i en för stor bostad. Då lägger man alla pengar på boendet, o de finns roligare saker att betala för. Speciell ännu när ni bara är två pers. Men en stor tvåa (med annnan planlösning) eller en trea kanske.. Vår lägenhet vi hade innan vi flyttade till hus var en tvåa, men med klädkammare och förråd precis utanför dörren. Då hade man massor av förvaring o en ganska bra planlösning. Dock sämsta området. Stort boende=mer utgifter osv. Ska man KÖPA bör man antingen va händig eller ha ett välfyllt bankkonto.

2013-01-15 @ 08:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback