RSS 2.0

Hon är inte så dum inte.

Skrivet: 2012-01-20 @ 23:05:19
De flesta som känner mig vet att jag inte är så förtjust i katter. Visst, de kan vara jätte söta och vi hade även katt när jag var liten men efter Annikas första katt Mimmi som kunde attackera när man sov så litar jag inte på dem alls längre. Tycker inte om när jag inte har koll på läget vilket man aldrig har med en katt. Oberäkneliga.

Hur som helst.. Det jag skulle komma till är att livet inte alltid blir som man tänk. Låt mig därför få presentera Tyra. Trots att hon har en åsikt om allt så har hon åtminstone varit förvånansvärt snäll och faktiskt rätt söt :) I början tyckte hon inte om Bonus alls men nu har hon kommit på att han är rätt okej så länge han är kopplad. Då kommer hon fram och stryker sig. Så fort han är lös, trots att det är bakom galler, så fräser hon. Men det blir bättre för varje gång åtminstone..

Hon är inte min utan pojkvännens ;)

Kommentarer
Postat av: Petra & Skurk

Åååh tack söta du för alla kommentarer i vår blogg!Nämen! Har du skaffat katt alltså? :D Spännande! Hihi, jag tänkte precis som du gjorde innan angående katter, men så har jag väl inte träffat så många heller. Har nog mest haft otur ;-) Lycka till! :D Kram

2012-01-22 @ 19:41:06
URL: http://petraskurk.wordpress.com
Postat av: Anna

Haha.. Fan. Kanske inte framgick att det inte är min katt? Eller ja.. Det är pojkvännens i alla fall. Hihi

2012-01-22 @ 21:40:41
URL: http://annispannis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback