RSS 2.0

Ingen dag är den andra lik.

Skrivet: 2012-04-15 @ 16:01:43
På begäran så har jag tagit lite bilder på hunden idag när vi var ute på långpromenad. Ignorera att han är jätte hårig. Har inte haft tid.

Han skötte sig i alla fall bra. Små drar ibland bara. Det märks dock när vi går längre promenader att han får svårt att koncentrera sig efter att tag. Vill gärna hetsa och flänga men brukar gå rätt bra att dämpa. Oftast. Idag var dock ett litet undantag..

Vi hade gått lite mer än halva sträckan (fråga inte hur långt det är) och jag släppte honom lös för att få springa av sig på rakstäckan. Så vänder jag mig om och ser två rådjur komma springandes mot oss. De hann svänga av över en å innan Bonus fick syn på dem. Vi har träffat på dem förut på samma ställe och då fick jag stopp på honom så lät det vara.

En minut senare så sticker han.. Inte till rådjuren utan under elstängslet ut i träsket och jagar två flaxande fåglar. Stannar upp. Ropar in honom. Kommer tillbaka. Sticker igen. Ropar. Kommer tillbaka. Sticker. Så istället börjar jag springa varav han springer efter fast på fel sida av stängslet. Tillslut blir vattnet så djupt så det inte går att springa i utan han kom tillbaka till mig istället. Stannade upp så han fick andas ut och fortsatte sedan lugnt i koppel istället. Jag är glad att de inte släppt ut korna ännu så det inte var el i stängslet för då hade hans öron rykt.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh så söt han är!! Stor är han också! Vill träffas snaaaart!!

2012-04-15 @ 18:35:58
Postat av: Sofie

Vill oxå ses snart :):) kommmmsi komsi

2012-04-16 @ 19:30:45
Postat av: Marianne Z

Jättefin är han! Nu börjar han bli lite hanhund - kraftigare. Och mycket lydigare än brorsan Riff verkar det som.

2012-04-19 @ 06:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback