RSS 2.0

Ta bort tandsten.

Skrivet: 2012-04-24 @ 15:54:00
Man känner sig fan gammal när man är hos tandläkaren för att ta bort tandsten. Har varit där tre gånger på en månad nu. Först en vanlig kontroll, sen hade jag en visdomstand som bråkade och nu sist så rensades alla tänder från tandsten. Så nu ska det förhoppningsvis vara lugnt i 1 ½ år. Är riktigt glad över att jag har sånt där avtal på "frisktandvård" så att jag betalar 45 kr i månaden istället och slipper betala när jag är dit för vanliga kontroller.

Blev dock förvånad över att hon ställde typ hundra frågor innan och gav mig känslan att hon syftade till att det skulle göra jätte ont och jag skulle säga till om jag ville ha bedövning. Liksom.. Hade tandställning på högstadiet och har dragit ut fyra tänder och det ena med det andra så känner mig rätt van vid tandläkarbehandlingar. Men hon ville väl vara extra noggrann.. Folk har väl olika smärtgräns.

Det gjorde iaf inte speciellt ont, eller liksom.. Det var ju inte skönt. Blödde ju så där lagom mycket ;) Men gjorde fan ondare att spola rent den där visdomstanden som hade fått infektion innan.

Nu är mina tänder i alla fall så lena och fina så :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback