RSS 2.0

Sv's Hundtjänst.

Skrivet: 2012-04-24 @ 11:06:45
Var och lämnade Bonus på hunddagis för en stund sedan. Första dagen. Känns konstigt att komma hem utan hund. Kan inte minnas att jag lämnat bort honom förut, förutom till Jocke då. Men tror det går bra. Jag litar på Veronica och Simone som har Sv's hundtjänst till 100%. Veronica hade hand om Vincent för några år sedan också så det var ett självklart val att gå tillbaka dit. Kan annars tyckas konstigt att jag åker till andra sidan stan och lämnar honom när jag bor bredvid ett annat hunddagis. Jag vet att de gör allt för att hundrna ska ha det bra och inte bara trycker in så många hundar som går för att tjäna pengar.

Får se hur trött han är när jag hämtar honom om några timmar. Skolar in honom 4 timmar idag och imorrn till att börja med. Tror det kan bli lite mycket intryck på en och samma gång annars. Han kommer nog sova gott ikväll :)

Kommentarer
Postat av: Mysmongot

Det blir kul för lilltoken!! Skönt när man kan lämna iväg utan dåligt samvete o veta att dom har de bra , o han förmodligen lever livet där me lämpliga kompisar:)

2012-04-24 @ 14:00:02
URL: http://mysmongots.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback