RSS 2.0

Livsförändringar.

Skrivet: 2012-04-10 @ 16:27:09
Tiden går fort. Även om det är svårt att förstå det, speciellt efter dagens titt genom fönstret, så är våren här. Vi har gått in i april månad vilket innebär att den lilla valpen snart är 1 år. Han är inte så liten längre med andra ord. Har bara lite kvar av valpmaten så vid nästa inköp blir det vuxenfoder. Shit. Vart tog tiden vägen? Han är dock fortfarande galen men också mycket lugnare. Lyssnar mer och har oftast huvudet med sig. Han formas bra.

Vi bor dessutom inte själva längre utan Jocke flyttade hit sina möbler i helgen. Så det börjar bli ordning i vardagen. Ni ska få se bilder igen så fort jag fått en gardin i köket och ramat in en tavla till sovrummet. Sen så har han kvar lite småsaker i sin lägenhet som tas vid ett senare tillfälle och så Tyra såklart. Men hon får nog flytta in snart iaf :) På grund av min allergi så kommer hon dock inte få vara i sovrummet och så att det blir rättvist så får Bonus inte vara i arbetsrummet. Tror allt löser sig med lite tid. Känns i alla fall bra :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ojoj från att varit dött här så var det nu massa att läsa.. Tycker att du måste blogga oftare så att man hänger med i svängarna! Mysigt att ha blivt sambo på riktigt kan jag tänka mig och coolt med vänskaps tatuering! Men jag saknar bilder på Bonus! Vi kanske ska boka upp oss på en date snart.? Med Lynn också.

Puss och kram skumbanan!

Puss

2012-04-12 @ 07:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback