RSS 2.0

Campus 48h 2012.

Skrivet: 2012-04-30 @ 21:52:35
I helgen var det Campus 48h på Frimis. Kände att det var dags för en utgång. Inte varit ute sen jag fyllde år i somras. Någon som är helt obegripligt för vissa. Dock har det mest varit skönt, annars hade jag ju gått ut oftare Men framåt sommaren kan det börja rycka lite i dansnerven ;)

Var i alla fall ut på lördagen. Stressade som vanligt så gick timmarna alldeles för fort. Missade bussen och fick gå till andra sidan stan istället. Glad att jag valde converse istället för högklackat ;) Sen blev det förfest hos Anna R med en hel drös med tjejer. Häften hann vi ju tappa bort inne på krogen sen.

Såg i alla fall Timbuktu live. Han är verkligen kort den där men kan fan dra igång en publik ändå. Folk skuttade och knuffades åt både höger och vänster. Förstår inte grejen ibland. Folk alltså.. Men men.. Kul vare :)

Det dåliga med Campus 48h är att det tydligen ska efterlikna en festival så de har öppnat upp hela ön som Frimis ligger på och gjort olika scener, barer, matställen och bajjamajjor men det innebär att de kan ta in 10dubbelt med folk också. Fanns inte en chans att man kom inomhus med andra ord. Känns så där när man har betalat att gå på krogen men bara kan stå ute i ett tält. Speciellt när det inte är så där jätte varmt. Man fick dricka sig varm typ.. Kanske är meningen dock.

Det var i alla fall kul att komma ut en sväng :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback