RSS 2.0

Skål för pensionen.

Skrivet: 2011-09-08 @ 09:52:00
Har hunnit fylla 22 år och firade detta i slutet av augusti med en födelsedagsfest hemma hos mig. Bonus skötte sig exemplariskt vilket ledde till att vi avslutade kvällen med utgång på Strömpis. Ville inte lämna honom om han var uppstressad men han var ovanligt lugn. Så Bonus fick stanna hemma och fick sedan sällskap av Jocke och även det utan problem. Så stolt över min lilla valp. Kvällen innehöll i alla fall en del skratt, drinkar och spel; både sällskapsspel och gitarrspelande. Skålarna gick till pensionen. Ett år närmare med andra ord. Glad över att jag fick tillbringa kvällen med de som betyder även om det fattades några. Men det får vi ta igen en annan gång.. Eller hur?


Kommentarer
Postat av: Sofie

Äntligen en uppdatering.. o shit va ger du hunden? han e ju snart lika stor som vicci... haha matar du han me gödsel eller?Mm vi ska ta igen de...! är fortfarande sugen på kräftor... hmm..

2011-09-08 @ 15:28:37
Postat av: lynn

haha jaa ett år närmare pension och ledighet, frihet.. guuud vad jag längtar! haha. Kul att det går bra med Bonus, han är så himla gulli!! kram

2011-09-09 @ 08:51:36
URL: http://wisewords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback