RSS 2.0

Roadtrip och valpträff.

Skrivet: 2011-11-02 @ 16:23:29
Helgen som var bjöd på massa skoj :) Eftersom pappa tog sig tid att laga min bil så fick jag låna hans och därmed kunde jag fullfölja planerna, jag inte trodde skulle bli av, ändå. Så med andra ord packade jag in mig själv och hunden i bilden och började köra ner mot Borås i torsdagskväll efter jobbet. Tre timmar senare var vi framme hos Johan. Vi blev varmt välkomnade av honom, Belliz och Z :) Snackade lite skit innan det var dags för Johan att sova då han skulle jobba dagen efter. Första gången Bonus skulle sova hemifrån gick lite så där.. Väckte mig klockan fem och vi gick ut utan anledning. Måttligt glad. Resten av helgen gick dock bättre även om det fortfarande är svårt att hålla sig och säga till när vi är borta.
Hursomhelst så spenderade jag och Bonus fredagen ensamma hos Johan tills han kom hem från jobbet och vi åkte och handlade och hade filmkväll. Tänk att det är tre år sedan vi bodde ihop och ändå har inget ändrats. Älskade gamla kombo. Bara Mysmongo som fattades.
På lördagen fortsatte jag och Bonus till Göteborg och uppfödaren Marianne för valpträff med hans syskon :) Bara en av dem som fattades annars var hela kullen samt mamma Kola och storebror Rollo där. Riktigt kul! De är så lika men samtidigt så olika. Kul att se. Bonus och Gordon lekte hela dagen som om de aldrig varit ifrån varandra. Sötnosar. Vi var ute i skogen och lät de leka av sig samt la spår med märgben och sedan in för mat och skitsnack samt att Marianne var snäll och hjälpte mig med Bonus päls. Lite tips och trix om hur jag ska trimma och tänka. Otroligt tacksam. Tyvärr blev det inte så mycket kort tagna med min kamera. Att ta kort på valpar har jag efter erfarenhet märkt inte är någon större idé. Lånar bilder från Hipperdipps istället. Marianne hade lite bättre kamera än jag iaf ;)
Efter valpträffen så åkte jag och Bonus vidare till Nilla. Eller ja.. Det tog ett tag att komma dit. Har nog aldrig kört så mycket fel förut men tillslut så lyckades jag komma rätt via någon bakväg ;) God mat, skitsnack och några glas vin är standard när man är hos Nilla så det var inga undantag denna gång heller. Samma sak gäller frukosten morgonen efter. Det finns något för alla smaker. Man behöver inte oroa sig för något när man ska till Nilla :)

Sedan var det dags för oss att åka hem igen och bestämde mig för att ta vägen vid Karlskoga och överraska pojkvännen men han var ju i Örebro då ;) Vi är alltid i olika städer vid olika tillfällen. Som tur var kom han hem en stund senare i alla fall.

Måndagen kom och jag och Bonus begav oss hem efter en lång och händelserik helg.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt att det blev en så bra helg! Synd att vi inte sågs bara..! Vad stora alla valparna blivit sen jag såg dom! Hihi, sötisar :) När ska Teja och Bonus få träffas egentligen..??

2011-11-05 @ 15:00:36
URL: http://hijateja.blogg.se/
Postat av: Marianne Z

Tack för att du kom Anna! Bonus var utan tvekan den mest (och bäst) tränade av alla valparna! Och forfarande lika glad! Och du är fortfaranda lika go!

Kram!

2011-11-06 @ 08:42:15
URL: http://www.hipperdipps.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback