RSS 2.0

Påsken 2011.

Skrivet: 2011-04-26 @ 23:46:45
Då var påsken över. Var ledig lördag-måndag. Otroligt skönt. Kunde inte haft bättre tur med vädret. Helt underbart. Vet att jag tjatar men älskar det verkligen. Vet inte om jag längtat så mycket efter våren som jag gjort detta år. Njuter av varje sekund.

Påskafton spenderades i alla fall i föräldrarnas stuga. Detta år frångick vi de vanliga påsktraditionerna och påskmaten. Inte mig emot. Tycker ändå inte om det. Mamma hade lagat kalkon, potatis och gräddsås istället. Sjukt gott.

Under resten av ledigheten hade jag besök utav en person som under kort tid redan har blivit en nära vän. En som funnits där när det behövts och fått mig på andra tankar. Så det var kul :)

De sista soltimmarna av måndagen spenderades i stadsparken. Annika och jag köpte sallad från Gröna grodan och tog med dit. Satt på en filt och bara njöt. Det är verkligen livet.

Så nu är det bara att jobba på fram till semestern. Bara 7 veckor kvar. Idag har Jesus varit här och vi har bokat resa till Gotland. Den 11-14 Juni åker vi dit och hälsar på Sofie samt lilla bebisen som beräknas komma om några veckor bara. Kommer bli kul :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback