RSS 2.0

När bägaren rinner över.

Skrivet: 2011-04-08 @ 22:05:03
Jag har kommit till insikt med att minsta lilla motgång nu för tiden får mig att tappa fotfästet totalt. När något inte blir som jag tänkt. När någon säger emot. Då brister allt. Förut fanns det bara en sak som kunde få mig att känna så. Nu kan det vara vad som helst och ibland utan egentlig anledning. Jag tycker inte om hur jag har blivit och hur allting har påverkat mig. Framförallt så har jag ingen aning om hur jag ska få tillbaka fästet. Bli lika stark och orädd som jag var förut. En del utav mig börjar ge upp medans den andra delen kämpar med prestationsångest. Det är ingen bra kombination. Hatar dessutom att självömka.. Fast ändå känns det som om det är det enda jag gör. Usch. Vad fan hände?

"Some days you know it's too hard to look on the bright side. Some days you wanna run from it all, then hide. Sometimes you feel like all that you need is a short break. Some days you feel alone and it's too much to take."

Kommentarer
Postat av: kickan34

hey, kram . så känner jag med.. ibland. ca 1-2 ggr / månad. då e helvetet lös. Ge upp ett tag/ en stund, ge dig tid att återhämta, lägg dig på golvet och ta det lugnt. skit i allt för en stund.. men kom ihåg att resa dig upp sen, efter 1 timme eller tre.. Kanske känns det bättre, kanske inte.. men du har iaf tagit hand om dig själv för en stund.. .. Kram.

2011-04-17 @ 22:22:51
URL: http://kickan34.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback